Redactia.ro
Home » Știri » Mario Mutu, în dureri, la spital, împreună cu iubita lui. Ce l-a scos pe minți și de ce au intervenit polițiștii

Mario Mutu, în dureri, la spital, împreună cu iubita lui. Ce l-a scos pe minți și de ce au intervenit polițiștii

GALERIE FOTO (3) Mario Mutu, în dureri, la spital, împreună cu iubita lui. Ce l-a scos pe minți și de ce au intervenit polițiștii

Mario Mutu a ajuns la spital azi dimineață, cu dureri, iar acolo s-ar fi iscat un scandal, în urma căruia ar fi intervenit inclusiv polițiștii. Iată ce s-ar fi întâmplat cu fiul lui Adrian Mutu și de la ce ar fi pornit totul, de fapt.

Mario Mutu, în dureri, la spital, împreună cu iubita lui. Ce l-a scos pe minți și de ce au intervenit polițiștii

Astăzi, în jurul orei 5 dimineață, Mario Mutu a mers acuzând dureri dentare la camera de gardă a spitalului Sfântul Ioan din București împreună cu iubita lui, insistând să fie primit de urgență la secția de stomatologie, conform unui material exclusiv Spynews.ro. Ca oricine altcineva, a fost nevoit să stea la coadă, să aștepte și abia apoi a fost dus la triaj. La un moment dat, însă, fiul lui Adrian Mutu ar fi fost scos din minți și ar fi început să înjure, afirmând că stă „cu toți proștii la coadă”, conform sursei menționate mai sus. La fața locului ar fi fost chemat un echipaj de Poliție. Ulterior, dus cu ambulanța din cauza durerilor lui, cu tot cu polițiștii după el, la Spitalul de Stomatologie de pe Calea Plevnei, scandalul ar fi continuat și acolo.

La doar câteva ore, după ce Mario Mutu și iubita lui au ajuns acasă de la cele două spitale, fiul lui Mutu s-a filmat în apartament alături de iubită. Se poate observa din imagini că ea insistă ca Mario Mutu să închidă live-ul pe care acesta îl făcea, iar el o strigă cu apelativul „fă” și că de ce să închidă transmisiunea în direct.

„Vă pup pe toți, frații mei! Bună dimineața, frații mei. Ce să închid, nu sunt, fă, live. Vă pup, frații mei. Ce ai, fă?”, au fost câteva dintre cuvintele spuse de Mario Mutu după incident, conform Spynews.

Sursa foto: preluare Spynews.ro
Sursa foto: preluare Spynews.ro

Reacția lui Mario Mutu în urma scandalului pe care l-ar fi provocat

Întrebat de jurnaliștii Spynews cum au decurs lucrurile, de fapt, Mario Mutu a spus că a ajuns într-adevăr la spital din cauza unor dureri dentare și că acolo se afla și un echipaj de Poliție, dar nu a confirmat și nici nu a negat ce a urmat, tot scandalul care s-ar fi produs. Fiul lui Adrian Mutu a evitat să răspundă concret și a închis apelul, conform sursei menționate.

Mario Mutu, în dureri, la spital, împreună cu iubita lui. Ce l-a scos pe minți și de ce au intervenit polițiștii
Foto: captură video Youtube/ Fanatik Sport
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini