Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei a avut nevoie de îngrijiri medicale. Partenerul Oanei Roman a ajuns în această dimineață la spital

Marius Elisei a avut nevoie de îngrijiri medicale. Partenerul Oanei Roman a ajuns în această dimineață la spital

GALERIE FOTO (2)

Începutul acesta de săptămână este unul neașteptat pentru Marius Elisei, care a ajuns în grija medicilor. Încă de dimineața, a postat o fotografie în mediul online de la spital, iar acest lucru i-a alarmat pe apropiații și urmăritorii săi. 

Marius Elisei a avut nevoie de îngrijiri medicale. Partenerul Oanei Roman a ajuns în această dimineață la spital

Deși a ales să fie o figură modestă în mediul public, Marius Elisie a decis în această dimineață să împărtășească cu urmăritorii săi din mediul online evenimentele recente din viața sa. Încă de la primele ore, a ajuns la Spitalului Universitar de Urgență din București, instituție de pe ale cărei holuri s-a și pozat. Neașteptat a fost faptul că era singur, semn că Oana Roman nu a avut posibilitatea să-i fie alături în aceste momente delicate.

De cele mai multe ori, vedeta este cea care-și ține la curent comunitatea de pe Instagram cu schimbările din familia sa, dar de data aceasta declarațiile sale au lipsit cu desăvârșire.

Imaginea a fost însoțită și de melodia „Va fi bine”, cântată de Smiley, semn că partenerul Oanei Roman este optimist în ceea ce privește starea sa de sănătate. Până în acest moment, nu este clar motivul pentru care a ajuns la spital, dar apropiații săi și-au exprimat deja îngrijorarea în ceea ce-l privește.

Starea de sănătate a mamei Oanei Roman devine din ce în ce mai sensibilă

Oana Roman și Marius Elisei au avut parte de un an plin de emoții și de vizite în centrele medicale. Starea de sănătate a mamei vedetei, Mioara Roman, s-a înrăutățit semnificativ, iar afecțiunea incurabilă de care suferă și-a lăsat puternic amprenta asupra organismului său. A fost diagnosticată cu Parkinson în urmă cu mai mult timp și medicii fac tot posibilul să-i facă viața cât mai plăcută.

Deoarece și-au dorit ca cea care le-a dat viață să aibă parte de cele mai bune îngrijiri, Oana și Catinca Roman au decis ca aceasta să fie internată într-un centru special de lux din București. Aici are parte permanent de tratament și de supraveghere, dar îi este tot mai dificil să se miște și are nevoie de ajutor constant.

„Mi-aș dori să pot face o minune. Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni. Eu sunt foarte împăcată cu faptul că știu că mama primește cele mai bune îngrijiri posibile având în vedere starea ei de sănătate. Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire. De monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele.Trebuie să facă kinetoterapie și masaj în fiecare zi pentru că are o pareză la o mână pe care nu și-o mai poate folosi deloc.  Și pentru că nu-și mai poate folosi deloc mâna trebuie să fie ajutată. Practic în toate activitățile pe care le face. Acolo este o persoană care zilnic îi face aceste proceduri, gimnastică, masaj, kineto, perfuzii, medicamentație și tot ce îi trebuie”, a declarat Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: