Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei a surprins-o la ceas de seară pe Oana Roman și pe fiica lor. Le-a făcut o surpriză inedeită

Marius Elisei a surprins-o la ceas de seară pe Oana Roman și pe fiica lor. Le-a făcut o surpriză inedeită

GALERIE FOTO (3)

Oana Roman și Marius Elisei trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, cu toate că sunt foarte ocupați și problemele nu-i ocolesc deloc. Își găsesc însă mereu timp pentru clipe deosebite în familie, iar bărbatul are mare grijă să-și surprindă partenera cu gesturi inedite. După ce vedeta a ajuns acasă foarte obosită, a fost așteptată cu o surpriză care a emoționat-o foarte tare.

Oana Roman și Marius Elisei sunt mai fericiți ca niciodată

Oana Roman se bucură de multă iubire și apreciere din partea partenerului său, Marius Elisei. După ce în urmă cu un an au divorțat și au întâmpinat numeroase probleme, dragostea a învins în cazul lor. S-au împăcat, iar de atunci gesturile și declarațiile sunt nelipsite din relația lor.

Crăciunul îi găsește mai îndrăgostiți ca niciodată și dornici să realizeze cât mai multe lucruri. Oana este foarte ocupată în această perioadă, atât cu afacerea sa online, cât și cu problemele de sănătate ale Mioarei Roman, așa că Marius este sprijinul său cel mai de seamă. Bărbatul se ocupă de treburile casnice și de creșterea micuței Isa, dar se implică foarte mult în promovarea magazinului familiei.

„E foarte bine ce se întâmplă, muncim împreună, construim împreună business-ul ăsta pe care îl avem. El vine cu idei mai nou și de promovări, și de campanie și de marketing, eu nu m-am așteptat, deoarece el nu are studii în domeniul ăsta.”, a spus mândră Oana Roman la Antena Stars în urmă cu ceva timp.

Marius Elisei a surprins-o la ceas de seară pe Oana Roman și pe fiica lor. Le-a făcut o surpriză inedeită

Ziua de ieri a fost foarte aglomerată pentru vedetă, deoarece a avut multă treaba în oraș. A fost cu mama sa la salon, iar în restul zilei s-a ocupat de alte sarcini pe care trebuia să le ducă la bun sfârșit. Ajunsă acasă, și-a dorit să se pună în pat și să aibă parte de odihnă, iar Marius Elisei i-a făcut o mare bucurie.

Chiar dacă era destul de târziu, Oana a primit un buchet deosebit de flori, pe care l-a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online. Este foarte activă pe Instagram, unde-și promovează magazinul de haine, dar în același timp unde împărtășește momentele importante din viața sa.

„Tocmai când m-am așezat în pat și mă relaxam, Marius a venit cu un buchet de flori. M-a surprins profund.”, a spus Oana Roman.

Marius nu a uitat nici de micuța Isa, căreia i-a dăruit un buchet asemănător cu cel al mamei sale. Fetița și-a comparat fericită florile cu cele ale mamei sale, dar a simțit că florile acesteia erau mult mai frumoase. Și-a exprimat această părere, spunând că îi place mult mai mult cadoul primit de Oana.

„Eu cred că al tău e mai frumos! Mie îmi place mai mult buchetul tău de flori!”, a spus fiica Oanei Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: