Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei, gest neașteptat pentru Oana Roman. Bărbatul vrea să repare greșelile făcute în căsnicia sa din urmă cu un an

Marius Elisei, gest neașteptat pentru Oana Roman. Bărbatul vrea să repare greșelile făcute în căsnicia sa din urmă cu un an

Oana Roman este o figură foarte populară în lumea mondenă, tocmai de aceea îi ține mereu la curent pe urmăritorii săi din mediul online cu cele mai importante evenimente din viața sa. Ieri a avut parte de o zi plină, iar când s-a întors acasă Marius Elisei a lăsat-o fără cuvinte. I-a pus o întrebare neobișnuită, care i-a ridicat o adevărată dilemă fiicei lui Petre Roman.

Oana Roman și Marius Elisei se bucură de multă fericită în viața de familie, după ce în urmă cu aproximativ un an s-au despărțit. Chiar în pragul sărbătorilor de iarnă, bărbatul a decis să-și părăsească căminul conjugal și să renunțe la căsnicia sa de mai bine de 6 ani.

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns să divorțeze

Relația lor nu a mai putut continua în acel punct, iar vedeta a suferit nespus din cauza separării. N-a înțeles de ce partenerul său a decis să încheie lucrurile astfel, dar a fost nevoită să continue mai departe drumul pe care-l începuse. Chiar dacă apropiații lor sperau la o împăcare, această posibilitate părea imposibilă în luna Februarie, când au divorțat oficial la notar. Și-au împărțit bunurile, iar custodia micuța Isa urma să fie împărțită în mod egal între părinții săi.

Lunile au trecut, Oana s-a înarmat cu multă putere și a depășit acest moment, dar Marius Elisei a realizat ce greșeală colosală a făcut. Atunci, a făcut tot posibilul s-o recâștige pe mama fetiței sale și să devină din nou o familie fericită, lucru care s-a și întâmplat. Cei doi foști soți s-au împăcat, iar ultima jumătate de an a fost una foarte prosperă pentru ei. Se iubesc mai mult ca oricând și chiar au investit sume importante de bani în renovarea căminului lor.

„Am avut multe furtuni în relația noastră. A fost cu valuri înalte și căderi spectaculoase, dar și cu suișuri fulminante. A fost cu râs și cu plâns cu fericire și tristețe, dar per total a fost mai bine decât rău. Am știut împreună să trecem peste toate și să rămânem împreună la propriu și la bine, și la greu. Nu e ușor în fiecare zi, dar familia noastră e unită și trăim adevărat și frumos. Să închinăm pentru asta! Love u @eliseimarius”, i-a transmis Oana Roman lui Marius Elisei.

Marius Elisei, gest neașteptat pentru Oana Roman. Bărbatul vrea să repare greșelile făcute în căsnicia sa din urmă cu un an

Sărbătorile de iarnă îi găsesc fericiți și plini de speranța pentru un viitor mai bun, iar Marius pare că este hotărât să nu mai repete greșelile trecutului. Vrea ca de Crăciun să-i pregătească partenerei sale o viață o surpriză inedită și să se revanșeze pentru durerea provocată în urmă cu un, așa că i-a adresat o întrebare care a lăsat-o pur și simplu fără cuvinte.

Marius Elisei și-a dorit să știe dacă Oana Roman și-a făcut lista de dorințe pentru Moș Crăciun, un gest pe care nu l-a mai făcut de mult timp. Vedeta le-a povestit întâmplarea urmăritorilor săi din mediul online, mărturisind că nu și-a mai pus această problemă de foarte mulți ani. Nu știe ce-și dorește, iar Crăciunul nu a mai însemnat pentru ea cadouri și dorințe de mult.

„Azi Marius m-a întrebat dacă i-am scris lui Moș Crăciun ce cadouri îmi doresc. M-a blocat pentru că de ani buni nu mă mai gândesc la ceva ce-mi doresc de Crăciun. Iar de scris, nu i-am mai scris de vreo 35 de ani. Deci am o dilemă.. nu știu ce-mi doresc de la Moș Crăciun.”, a fost mesajul Oanei Roman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: