Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei, prins în fapt. Invita domnișoarele la cafea, fără nicio jenă. Și-a încercat „norocul” în online, deși are o relație cu Oana Roman

Marius Elisei, prins în fapt. Invita domnișoarele la cafea, fără nicio jenă. Și-a încercat „norocul” în online, deși are o relație cu Oana Roman

GALERIE FOTO (3)

Marius Elisei a fost prins în fapt. Invita domnișoarele la cafea, fără nicio jenă. Și-a încercat „norocul” în online, deși are o relație cu Oana Roman. Iată ce mesaje trimitea unor tinere.

Marius Elisei, prins în fapt

Marius Elisei (36 de ani) a fost prins în fapt, după ce a trimis mesaje unor domnișoare. Partenerul de viață al Oanei Roman (46 de ani) le-a invitat pe unele tinere la o cafea. Mesajele au fost făcute publice și au devenit virale pe internet, spre surprinderea multora. Gurile rele spun că Marius nu ar fi procedat corect, mai ales că se află într-o relație cu Oana Roman și au împreună o fetiță. Bărbatul, de 36 de ani, le-ar fi trimis tinerelor mesaje și-n toiul nopții, fără să se gândească la eventualele consecințe. Acesta nu a stat nicio clipă pe gânduri și a trimis mesaje, prin care invita la cafea anumite tinere.

Marius Elisei: „Tu când poți? Unde stai?”
Utilizatoarea: „București”
Marius Elisei: „Super”

În altă zi, Marius începe conversația, în jurul orei 22:00: „Hello, unde-i cafeaua?”. Tânăra răspunde: „Păi când?”.

Discuția nu s-a oprit aici

Conversația dintre cei doi nu s-a terminat în punctul acela. Totul a continuat. Tânăra l-a întrebat pe Marius Elisei dacă o ia și pe Oana Roman la cafea, în cazul în care ei doi ies. Mai mult decât atât, tânăra i-a zis că pot să iasă toți patru: Ea, Marius, Oana și Iza. Aceasta s-a oferit că face ea cinste, în cazul în care vor bea o cafea împreună. Bineînțeles că, tânăra a fost ironică, însă Marius Elisei nu s-a lăsat. Discuția lor a fost făcută publică, în mediul online, fapt care a stârnit multe reacții din partea internauților.

Tânăra: „Vine și Oana?”
Marius Elisei: (râde) „Bună întrebare. Vrei?”
Tânăra: „Da. Ieșim toți 4, și cu Iza. Fac eu cinste”
Marius Elisei: „Cum ar fi”
Tânăra: „Super”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: