Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei s-a îndrăgostit din nou. Dar nu Oana Roman. Cine este noua lui parteneră misterioasă?

Marius Elisei s-a îndrăgostit din nou. Dar nu Oana Roman. Cine este noua lui parteneră misterioasă?

oana roman si marius elisei

Se pare că Marius Elisei s-a îndrăgostit din nou. Dar nu de Oana Roman. În viaţa fostului soţ al fiicei lui Petre Roman se află o altă femeie, de care tânărul de 37 ani s-a declarat complet amorezat.

Lucrurile sunt cât se poate de serioase între cei doi, iar recent Isabela, fiica pe care o are din relaţia cu Oana Roman, a cunoscut-o pe actuala parteneră a tatălui său.

S-a afişat cu noua relaţie, de ziua lui

De ziua lui, bărbatul a publicat o imagine pe rețelele de socializare în care apar 3 mâini. Fotografia a confirmat faptul că Isabela a cunoscut-o deja pe partenera tatălui său.

37… a venit neașteptat de frumos. Cu liniște și fericire. Îi mulțumesc în fiecare zi Bunului Dumnezeu pentru răsplata pe care mi-a dat-o. Demult n-am mai gustat din fericire”, este mesajul scris de Marius Elisei.

N-a vrut un compromis cu Oana Roman

În trecut, Marius Elisei a explicat de ce s-a despărţit de Oana Roman. Bărbatul a explicat că nu este dispus să facă niciun compromis, ci își trăiește viața așa cum simte. Chiar dacă cei doi au o fiică, părinţii Isabelei şi-au continuat viaţa privată fiecare pe drumul său.

Eu am alte planuri personale. Importat este copilul, fetița noastră. La fel de important este și ca noi, în calitate de părinți, să avem o relație ok, fără tensiuni, să comunicăm.

Noi să fim sănătoși, restul se rezolvă de la sine. Eu nu o să stau niciodată într-o relație de gura presei sau de dragul copilului. Și nimeni nu ar trebui să facă asta. Așa că momentan eu am alte planuri, mai apoi vom trăi si vom vedea, cine știe”, a povestit Marius Elisei pentru cancan.

Oana, criticată din cauza lui Selly

Altfel, Oana Roman rămâne activă pe reţele. Mai nou, ea a fost certată de tânăra generaţie din cauză că l-ar fi atacat pe Selly.

„Oana, din ce am văzut în presă, l-ai atacat pe Selly că nu are prea multă carte. Dar acum vin și te întreb: ce studii înalte a avut soțul tău?

Din câte știm, când l-ai cunoscut era șofer, și totuși l-ai ales să-ți fie soț. De ce nu te uiți mai întâi în ograda ta și porți grija altora?”, a fost comentariul primit de Oana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: