Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei spune că a fost lăsat în stradă cu fiica lui, de către Oana Roman. Mesajul lui a stârnit vâlvă pe internet: ”Încă avem putere”

Marius Elisei spune că a fost lăsat în stradă cu fiica lui, de către Oana Roman. Mesajul lui a stârnit vâlvă pe internet: ”Încă avem putere”

GALERIE FOTO (2)

Marius Elisei surprinde din nou! Partenerul de viață al Oanei Roman a postat un mesaj controversat pe pagina lui de Facebook, spunând că a rămas ”pe afară”, pentru că vedeta nu ar fi fost acasă și nu i-ar fi lăsat chei.

Marius Elisei spune că a fost lăsat în stradă cu fiica lui

Marius Elisei a postat, pe pagina lui de Facebook, un mesaj controversat prin care o acuză pe Oana Roman că a plecat în oraș, fără să-i lase cheie. Acesta a rămas cu fiica lui, Isa, ”pe afară” și a ținut să-și spună supărarea pe internet. Partenerul de viață al vedetei susține că  fost la un loc de joacă cu fiica lui, iar apoi s-au întors la locuință. Ei bine, Oana nu ar fi fost acasă, nici nu le-a lăsat cheie și nici nu le-a răspuns la telefon.

În tot acest timp, Marius a stat cu Isa pe afară și a căutat soluții, pentru că fiica lui ar fi avut nevoie la toaletă. Deranjat vizibil de situație, acesta a ținut să spună tot ce l-a supărat, pe internet. ”Încă mai avem putere să zâmbim, am fost și noi la locul de joacă, ne-am distrat și am venit acasă și surpriză… Am rămas pe afară fără chei pentru că avea o întâlnire cu covoarele și nu a putut să ne aștepte, nici măcar nu poate să răspundă la telefon și acum căutăm variante unde să meargă Isa la wc. Concluzie, noi suntem foarte importanți pentru ea.”, a scris Marius Elisei pe rețelele de socializare. Postarea a fost ștearsă ulterior.

Cum se înțelege Oana Roman cu Marius Elisei

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a fost cu suișuri și coborâșuri. Între cei doi au avut loc multe certuri și împăcări, însă la final au rămas tot împruenă. ”El a făcut niște pași de data asta. Cumva, ne dăm seama că separat ne mai rău decât ne e împreună. Nu doar el a greșit de-a lungul timpului, și eu le am pe ale mele. El nu vorbește ca mine, este mai introvertit. Eu vorbesc, eu mă descarc și peste 5 minute mi-a trecut. El nu este așa. Uneori încercăm să vorbim și nu vrea să vorbească și atunci comunicarea e mai grea. Avem momente când reușim să comunică foarte bine, dar sunt momente în care vedem lucrurile diferit și poate nu reușim să ne ascultăm cum trebuie. Poate dacă am fi altfel, ne-am plictisi. Eu a trebuit să învăț să las de la mine, să nu mai fiu atât de impulsivă cum eram. Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă’’, a declarat Oana Roman la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: