Redactia.ro
Home » Știri » Mărturia dureroasă a Oanei Roman. Vedeta, la un pas de moarte. Ce a pățit Oana Roman în urmă cu 8 ani

Mărturia dureroasă a Oanei Roman. Vedeta, la un pas de moarte. Ce a pățit Oana Roman în urmă cu 8 ani

oana roman

Oana Roman a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. Ziua de 1 mai îi aduce aminte de o întâmplare care a marcat-o profund, în urmă cu opt ani. Mai exact, vedeta a fost la un pas de moarte din cauza unor probleme grave de sănătate.

Oana Roman și-a uimit fanii pe Instagram. A fost cât se poate de sinceră și a vorbit deschis despre cel mai urât episod din viața ei.

Ce a pățit Oana Roman în urmă cu 8 ani

Totodată, Oana Roman a ținut să îi mulțumească soțului ei, Maris Elisei. El i-a fost alături în acea perioadă grea a vieții sale.

Oana Roman a povestit că Marius Elisei a hrănit-o, a schimbat-o și a avut grijă de ea. De atunci, însă, dragostea lor este mult mai consolidată. De asemenea, vedeta i-a reamintit lui Marius Elisei cât de mult îl iubește și cât de mult înseamnă pentru ea.

Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că lucrurile nu au fost mereu roz în relația ei cu Marius Elisei. Cu toate acestea, amândoi și-au dat seama că au același scop. Anume, de a îmbătrâni frumos împreună, alături de fiica lor.

Declarație de dragoste pentru Marius Elisei

Doar Marius Elisei i-a fost alături în acele momente grele, împreună cu sora ei, Catinca, spune Oana. În plus, vedeta este recunoscătoare lui Dumnezeu, dar și medicului care a salvat-o și care i-a oferit o nouă șansă la viață.

Astăzi pentru mine e o zi de bucurie, de renaștere și de recunoștință eterna. Azi sunt 8 ani de când m-am născut a doua oară. Am trăit atunci cea mai mare cumpănă a vieții mele și sunt recunoscătoare pentru șansa de a fi trecut cu bine. Am avut îngeri păzitori și un doctor cu mâini divine care m-au salvat.

Am simțit atunci cumva la propriu puterea Divinității și împlinirea de a fi avut alături un soț care m-a vegheat și îngrijit clipa de clipa, deși avea în grija și un copil de 2 luni jumate acasă. Cred ca asta este definiția bărbatului și soțului care știe, poate și vrea sa-ți fie aproape în cele mai grele momente.

M-a susținut, m-a ajutat, m-a ținut de mana, m-a hrănit, m-a spălat, mi-a schimbat pansamentul și m-a mângâiat la propriu și la figurat. Deși eram dărâmata și aratam ca o stafie m-a iubit la fel de mult și m-a făcut sa ma simt femeie, deși practic eram o epavă!

Am stat 5 zile pe un pat de reanimare și mi-a fost alături mai ales ca nu a fost lângă mine nimeni altcineva. Nici părinții nici „prietenii”. Doar el și Catinca. În rest a fost un gol imens în jurul meu. Un gol care m-a marcat profund și pe care nu am mai dorit sa-l umplu apoi cu nimeni în afara de el. Chiar dacă apoi am avut noi probleme pana la urma am înțeles ca doar împreună vrem sa mergem pe drumul vieții”, a scris Oana Roman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: