Redactia.ro
Home » Știri » Marturia șocantă a cetățeanului turc despre uciderea Mirelei, femeia descoperită moartă lângă Autostrada A1

Marturia șocantă a cetățeanului turc despre uciderea Mirelei, femeia descoperită moartă lângă Autostrada A1

Ce au găsit anchetatorii în casa turcului. Sursa foto: Antena3

Câteva zile după mărturisirea sa despre uciderea Mirelei, individul a fost condus la locuința sa din Rahova pentru reconstituirea crimei, dezvăluind procurorilor întreaga poveste din spatele ororii.

Conform relatărilor sale, Mirela avea o datorie către el, în legătură cu un telefon amanetat. În ziua crimei, după ce l-a însoțit pe turc de la o sală de jocuri, au ajuns la locuința acestuia, unde a izbucnit un conflict violent legat de datoriile neachitate. Într-un moment de furie, individul a lovit-o pe femeie până când aceasta a murit.

”S-a făcut reconstituirea la fața locului, a indicat el ceea ce a făcut acolo, cum a lovit-o, a descris toate aceste probleme”, a explicat avocatul afaceristului turc.

Avocatul turcului susține că nu avea inițial intenția de a o ucide

„Nu, nu a avut ideea intenția asta, chiar în declarație a spus că nu a avut intenția asta”.

Cadavrul Mirelei a fost dezmembrat și abandonat pe un câmp, într-o încercare disperată de a șterge orice urmă a crimei. Autoritățile au reușit să-l identifice pe turc prin intermediul unor convorbiri telefonice efectuate cu telefonul victimei, iar investigațiile i-au condus la locuința sa din Sectorul 5.

În plus, același număr de telefon a fost utilizat și din locul unde a fost ascuns cadavrul. După comiterea crimei, individul s-a îndreptat spre fosta sa soacră, într-o tentativă de a se ascunde de autorități.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: