Redactia.ro
Home » Știri » Mărturii cutremurătoare făcute de mama tinerei găsită ucisă într-un hotel din București

Mărturii cutremurătoare făcute de mama tinerei găsită ucisă într-un hotel din București

Un incident tragic a zguduit Bucureștiul, când trupurile neînsuflețite ale unei fete de 17 ani și ale unui tânăr de 24 de ani au fost descoperite într-un hotel din Sectorul 6. Potrivit unor surse apropiate anchetei, cei doi au petrecut câteva ore împreună în camera de hotel înainte ca evenimentele să ia o turnură fatală.

O zi obișnuită care s-a transformat în tragedie

În ziua incidentului, tânărul de 24 de ani a fost surprins de camerele de supraveghere intrând în camera de hotel împreună cu fata de 17 ani. Imaginile arată că au rămas împreună câteva ore, discutând și petrecând timp împreună. Spre seară, tânărul a părăsit camera singur și s-a dus la un hipermarket din apropiere, de unde a cumpărat un cuțit mare de bucătărie. Această achiziție s-a dovedit a fi preambulul unui act de o violență extremă.

Drama unei relații complicate

Conform declarațiilor unor surse apropiate, fata, pe nume Alexandra, își dorea să pună capăt relației cu tânărul. Într-o postare pe Facebook, Alexandra menționase că are o relație complicată, sugerând astfel tensiunile și dificultățile din relația lor. Aceasta ar fi fost intenția ei de a se despărți care a declanșat furia tânărului. Într-un moment de furie necontrolată, tânărul a atacat-o cu cuțitul de bucătărie pe care îl cumpărase mai devreme, lovind-o de cinci ori în gât și torace.

Un sfârșit tragic

După comiterea crimei, tânărul și-a dat seama de gravitatea faptei sale și a decis să-și ia viața. Cei doi tineri au fost găsiți îmbrățișați pe patul din camera de hotel, semn al unei relații încărcate de emoții contradictorii și de un sfârșit marcat de violență și disperare.

Mărturia sfâșietoare a mamei

Mama fetei a oferit un interviu emoționant pentru Antena 3, povestind cum a încercat să o contacteze pe fiica sa timp de 36 de ore fără succes.

„O zi și jumătate nu a răspuns telefonul, apoi a sunat Poliția și mi-a spus că fata mea este decedată într-un hotel. Nu am realizat, am zis că nu are cum….mi-a spus că este la IML și să mă duc să îmi iau copilul de acolo. Am ajuns acolo și am văzut copilul meu tăiat, mort, într-un hal fără de hal”, a spus mama îndurerată. Ea a menționat că fiica ei îi spusese tânărului că nu mai dorește să continue relația, fapt care a declanșat furia acestuia”, a spus femeia pentru Antena 3.

Ce spune Poliția

Pe data de 25 iunie 2024, Poliția Capitalei – Secția 20 Poliție a fost alertată de către o angajată a hotelului, care a sunat la 112 raportând prezența a două persoane care prezentau urme de agresiune într-o cameră de hotel. La fața locului s-au deplasat polițiști și un echipaj de prim-ajutor, care au constatat decesul celor două persoane.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, autoritățile au stabilit că tânărul de 24 de ani a ucis-o pe Alexandra cu un obiect tăietor-înțepător, după care s-a sinucis. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs această tragedie.

Efectuarea necropsiei

Trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, procedură menită să ofere detalii suplimentare despre cauza exactă a decesului și să contribuie la elucidarea completă a cazului.

Tragedia a stârnit un val de reacții în comunitatea locală și în mediul online. Mulți oameni au exprimat tristețea și consternarea față de acest eveniment tragic, iar discuțiile despre siguranța tinerilor și măsurile de prevenire a violenței domestice au devenit tot mai frecvente.

În aceste momente de durere, familiile celor două victime primesc sprijin din partea autorităților și a comunității. Consilierea psihologică și asistența socială sunt esențiale pentru a ajuta familiile să treacă prin această perioadă dificilă.

Ancheta continuă

Ancheta continuă în vederea clarificării tuturor aspectelor legate de acest caz tragic. Poliția Capitalei colaborează strâns cu procurorii pentru a obține o imagine completă a evenimentelor care au dus la moartea celor două persoane. În paralel, se analizează și posibilele motive care ar fi putut declanșa această tragedie.

Descoperirea acestor evenimente tragice într-un hotel a avut un impact semnificativ și asupra comunității hoteliere. Proprietarii de hoteluri și angajații sunt acum mai conștienți de importanța măsurilor de siguranță și a supravegherii atente a activităților desfășurate în incinta unităților lor. De asemenea, se discută despre necesitatea unor traininguri suplimentare pentru personalul hotelier în vederea recunoașterii și gestionării situațiilor de risc.

În urma acestui incident, a devenit evidentă și mai mult importanța educației în prevenirea violenței domestice și a agresiunii. Programele educaționale care promovează respectul, empatia și soluționarea pașnică a conflictelor pot contribui semnificativ la reducerea cazurilor de violență. Comunitățile locale și instituțiile de învățământ sunt încurajate să implementeze astfel de programe pentru a preveni tragedii similare.

Evenimentele recente din București au scos la iveală o realitate dureroasă și necesitatea unei acțiuni concertate pentru a preveni astfel de tragedii în viitor. Poliția Capitalei și alte instituții implicate continuă să investigheze acest caz, încercând să ofere răspunsuri și să tragă concluzii care să ajute la prevenirea unor astfel de incidente.

Comunitatea rămâne unită în fața acestei tragedii, oferind sprijin și compasiune familiilor afectate. Împreună, autoritățile și cetățenii pot contribui la crearea unui mediu mai sigur și mai protectiv pentru toți, în special pentru cei mai vulnerabili dintre noi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: