Redactia.ro
Home » Monden » Mărturisirile neașteptate ale unei actrițe celebre. Nu a mai mers singură la baie de mai bine de 18 ani: „Nu-mi fac nevoile singură în baie”

Mărturisirile neașteptate ale unei actrițe celebre. Nu a mai mers singură la baie de mai bine de 18 ani: „Nu-mi fac nevoile singură în baie”

Tori Spelling alături de familia sa.

Într-un gest de deschidere neobișnuit chiar și pentru standardele de la Hollywood, actrița Tori Spelling a împărtășit un detaliu personal surprinzător despre viața sa cotidiană, care a uimit și amuzat în egală măsură publicul și fanii săi. Vedeta, cunoscută pentru rolul ei iconic din „Beverly Hills 90210”, a dezvăluit în cadrul podcastului său „Misspelling” că nu a mai mers singură la toaletă de 18 ani.

Ce a transmis Tori despre viața personală

Spelling, în vârstă de 50 de ani, a făcut această mărturisire împreună cu alte aspecte ale vieții sale personale, subliniind că această particularitate a început odată cu prezența constantă în viața ei a soțului său, Dean McDermott, și a continuat cu nașterea copiilor lor. „Oamenii îmi spun că ar trebui să mă bucur că sunt singură. Dar n-am fost singură… Sincer vă spun, nici acum nu-mi fac nevoile singură în baie”, a spus Spelling, adăugând că fiul ei de 7 ani, Beau, o însoțește frecvent.

„Beau încă stă cu mine în baie, vorbește cu mine în timp ce eu fac treaba mare”, a zis ea.

Această neobișnuită rutină familială nu pare să deranjeze vedeta, care a recunoscut cu un oarecare umor că se poate considera o formă de codependență. „Mai întâi, a fost Dean de față, apoi au apărut copiii. Eu am ajuns să cred că funcționez mai bine când am oameni prin preajmă. Asta se numește cumva codependență? Da! Foarte bine!”, a împărtășit actrița cu audiența ei.

Nu este prima dată când Tori Spelling își surprinde fanii cu confesiuni intime. Vedeta a mai provocat discuții când a mărturisit că face baie alături de cei doi copii ai ei, Beau și Finn. În ciuda criticilor, Spelling pare să găsească confort în prezența constantă a familiei sale, chiar și în cele mai intime momente.

Viața complexă a lui Tori Spelling

Cu o viață personală plină de suișuri și coborâșuri, anunțul recent al actriței despre dorința ei de a divorța de Dean McDermott, după mai mult de un deceniu de căsnicie și cinci copii împreună, a adăugat un nou capitol în saga ei publică. Deși inițial unii fani au considerat declarația ca fiind o glumă de Ziua Păcălelilor, Spelling a fost serioasă în intenția sa, marcând încă un moment de sinceritate în relația sa cu publicul.

Indiferent de opinii, Tori Spelling continuă să fie o figură fascinantă și deschisă, împărtășind aspecte ale vieții sale care depășesc adesea scenariile fictive ale Hollywood-ului, evidențiind complexitatea și autenticitatea experienței umane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: