Redactia.ro
Home » Știri » Mașină în flăcări în zona Pieței Obor din București. Poliția a deschis o anchetă

Mașină în flăcări în zona Pieței Obor din București. Poliția a deschis o anchetă

Mașină în flăcări în zona Pieței Obor din București

Mașină în flăcări în zona Pieței Obor din București. Vineri dimineață, o mașină a luat foc în zona Piața Obor din București. Mașina a fost trasă pe dreaptă și a fost înconjurată de autospecialele pompierilor.

Mașină în flăcări în zona Pieței Obor din București. Poliția a deschis o anchetă

O mașină a luat foc în dimineața zilei de vineri, 24 iunie, în apropierea Pieței Obor, una dintre cele mai circulate din Capitală. Autoritățile au intervenit de urgență și au blocat accesul în zonă pentru a face loc celor două autospeciale de pompieri care au fost trimise la fața locului. Conform ISU București Ilfov, nu ar fi nicio victimă, iar din primele informații, mașina ar fi luat foc în mers.

Trecătorii au filmat mașina în flăcări, fiind înconjurată de autospecialele pompierilor. Cei care s-au luptat cu flăcările au reușit să stingă focul după minute bune, dar traficul a fost îngreunat. Poliția a preluat ancheta pentru a stabili de la ce a pornit incendiul.

Mașina în flăcări la ieșirea din Timișoara

În urmă cu trei zile a luat foc o mașină pe șoseaua ce leagă Timișoara de Sag. O mașină a fost cuprinsă de flăcări în dreptul fostei gropi de gunoi de la Parta. Focul a izbucnit pe când autoturismul era in mers. Șoferul a văzut flăcările ieșind de sub capota și a tras imediat pe dreaptă, a sărit din mașină și, împreună cu alt conducător auto care a oprit să-l ajute, a încercat să stingă incendiul cu un extinctor. Din păcate, au fost nevoiti să se indepărteze intrucât valvataia s-a extins cu repeziciune.

Coloana de fum negru putea fi observat de la kilometri distanță. Pompierii au intervenit rapid. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa autoturismul a fost complet distrus de flacari. În imagini se poate vedea coloan de fum negru cum umbrește cerul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro