Redactia.ro
Home » Știri » Mașini de lux, abandonate în parcarea Aeroportului Iași. Ce bilet au lăsate în geam șoferii bolizilor

Mașini de lux, abandonate în parcarea Aeroportului Iași. Ce bilet au lăsate în geam șoferii bolizilor

GALERIE FOTO (4)

În parcarea Aeroportului Iași, au apărut ca peste noapte mai multe mașini de lux, cu numere de Republica Moldova sau Ucraina. Printre bolizi, se afla inclusiv un Rolls Royce Wraith, automobil ce poate valora chiar și 300.000 de euro. Pe lângă, câteva Lexus, Toyota sau Mercedes. Unii șoferii au lăsat chiar un bilet în geam, care i-a pus în încurcătură chiar și pe autoritățile locale.

Odată cu războiul din Ucraina, parcarea Aeroportului Iași s-a umplut de mașini de lux. Este vorba de adevărați bolizi cu mulți cai putere, printre care și un Rolls Royce Wraith, al cărui preț ajunge și la 300.000 de euro. De asemenea, mai pot fi admirate și mașini Lexus, Toyota sau Mercedes de ultimă generație.

Directorul Aeroportului Internațional Iași s-a văzut nevoit să ceară ajutorul Primăriei pentru a debloca locurile de parcare din zonă, ce stau de ceva timp ocupate cu bolizii pe care se așează deja praful.

Mai mult, unele au în geam și un bilet lăsat de șoferii lor.

Mașini de lux, abandonate în parcarea Aeroportului Iași. Ce bilet au lăsate în geam șoferii bolizilor

”Sunt autoturisme de Moldova sau Ucraina lăsate de vreo săptămână…Au plecat de pe Aeroport în diferite țări. Unele sunt abandonate, cum ar veni. Unii dintre ucraineni au și scris și au lăsat în geam bilete cu «refugiat». Oricum, au fost mulți ucraineni care au venit cu mașini înmatriculate în Republica Moldova”, a spus un angajat al Aeroportului Iași.

”O să avem o discuție cu Primăria să vină să le ridice, pentru a elibera parcarea”, a mai spus Romeo Vatră, directorul Aeroportului Internațional Iași.

Însă procedura este mult mai complicată decât pare. Cel mai probabil, tot reprezentanții aeroportului vor fi nevoiți să găsească soluții la această situație.

Ucrainienii cu bani, ajunși la Iași

Potrivit bzi.ro, dintre refugiații ucraineni ajunși la Iași, cei înstăriți se plimbă pe străzi cu bolizi de sute de mii de euro. Cei cu bani au fugit repede din calea războiului pornit în țara lor natală.

Iar cum își permit asemenea bijuterii pe patru roți, nu este de mirare că majoritatea au ales să se cazeze la cele mai luxoase hoteluri din Iași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: