Redactia.ro
Home » Știri » Matilda Pascal Cojocărița și-a pierdut cea mai dragă ființă, pe mama ei. Care e cauza decesului și ce a transmis familia îndoliată

Matilda Pascal Cojocărița și-a pierdut cea mai dragă ființă, pe mama ei. Care e cauza decesului și ce a transmis familia îndoliată

Matilda Pascal Cojocărița și-a pierdut cea mai dragă ființă, pe mama ei. Care e cauza decesului și ce a transmis familia îndoliată

Mama Matildei Pascal Cojocărița a murit. Întreaga familie este în doliu, iar fiul cântăreței a transmis un mesaj scurt, în care a anunțat și când va avea loc înmormântarea. Iată care e cauza decesului celei care a dat naștere unei mari cântărețe de muzică populară din România.

Mamama Matildei Pascal Cojocărița a murit. Care e cauza decesului și ce a transmis familia îndoliată

Sunt momente încărcate de durere pentru Matilda Pascal Cojocărița. Mama ei a decedat, cu puțin înainte ca aceasta să împlinească 90 de ani. Se pare că mama îndrăgitei cântărețe de muzică populară avea probleme de sănătate specifice vârstei. Unul dintre copiii Matildei Pascal Cojocărița a transmis un mesaj.

„Dumnezeu să o ierte! Înmormântarea va avea loc luni. În septembrie ar fi împlinit 90 de ani”, a declarat pentru Fanatik fiul Matildei Pascal-Cojocărița, Alin Pascal, care e și el artist de profesie.

Înmormântatea va fi în localitatea natală, Negrești, din județul Vaslui. Pierderea mamei s-a produs la un an de când interpreta de muzică populară și-a îngropat și fostul soț cu care a fost căsătorită timp de 13 ani, pe Ioan Cojocărița, tatăl lui Alin Pascal, arată sursa menționată anterior. Cei doi au rămas în relații bune după divorț, așa că și pierderea lui a afectat-o într-o mare măsură pe artista de muzică populară.

„Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la număr, cu care am început viața de familie, OMUL care mi-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pământ, pe Alin, copilul nostru. Am rămas într-o frumoasă relație de prietenie pe viață. De data aceasta soarta a fost mult mai crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna… ne-ai părăsit! Nu ne rămâne decât să ne rugam pentru sufletul tău nobil! Drum lin către stele Jane! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace!”, a scris aceasta pe Facebook la acel moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: