Redactia.ro
Home » Monden » Medana și Alin Oprea se pregătesc de nuntă. Cine sunt nașii de cununie ai celor doi: ”Avem emoții și așteptăm acest moment cu nerăbdare”

Medana și Alin Oprea se pregătesc de nuntă. Cine sunt nașii de cununie ai celor doi: ”Avem emoții și așteptăm acest moment cu nerăbdare”

GALERIE FOTO (2)

Unul dintre cele mai așteptate momente ale anului este reprezentat de nunta dintre Alin Oprea și Medana. Cei doi se pregătesc să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, dar și al celor dragi. Recent, femeia a făcut primele declarații cu privire la evenimentul care urmează să aibă loc.

Alin oprea iubește din nou, iar de data aceasta este vorba despre o femeie de-a dreptul specială. Medana și-a găsit fericirea în brațele artistului, tocmai de aceea au luat decizia de a se căsători legal în acest an. Pregătirile au început deja de mai bine de două luni.

Medana și Alin Oprea se pregătesc de nuntă

Se pare că nunta lui Alin Oprea urmează să fie una de-a dreptul grandioasă, dacă ar fi să ne luăm după declarațiile pe care Medana le-a făcut recent. Aceasta susține că, din păcate, viitorul ei soț este extrem de ocupat, tocmai de aceea au stabilit o lună de miere chiar înainte de nuntă, pentru a se putea relaxa.

„Ceva m-a făcut să cred încă de la începutul relației noastre că ea se va finaliza cu o nuntă. Ne-am și dorit amândoi asta, ce-i drept. Avem emoții și așteptăm acest moment cu nerăbdare. Alin este foarte prins cu evenimentele și de-abia după nuntă se va mai liniști puțin. Cu toate astea am reușit să îl conving să plecăm într-un concediu zilele viitoare, unde vom petrece câteva zile în Saint Tropez, Nisa, Coasta de Azur și Monaco. Un fel de lună de miere în avans, până va urma luna de miere reală”, a declarat Medana, potrivit romaniatv.net.

Unde va avea loc marele eveniment

Locația aleasă de Alin Oprea și Medana este una de-a dreptul specială, ce emană lux și opulență, exacta așa cum și-au dorit și ei. În ceea ce privește invitații, aceștia vor fi în jur de 500, dintre care numai 100 sunt artiști și colegi de-ai lui Alin Oprea. Copiii Medanei vor avea un rol foarte important în cadrul evenimentului, deoarece vor fi cavaler, respectiv, domnișoară de onoare.

„Nunta va avea loc la Ambasad’ Or Events, o locație exclusivistă și poate cea mai frumoasă din România, unde povestea vieții noastre va deveni un vis împlinit. Invitații noștri vor avea parte de momente speciale. Copiii mei, Darius și Daria, îmi vor fi alături și chiar azi am avut parte de o mare bucurie. Fetița mea, Daria, de azi este liceană. A fost admisă la un liceu vocațional cu profil teologic și sunt foarte mândră de asta. Iar Darius tocmai a împlinit 17 ani”, a mai spus femeia.

Cine sunt nașii de cununie ai celor doi îndrăgostiți

Întrebarea care stă pe buzele multora este legată de perechea de nași pe care Alin Oprea și Medana au ales-o pentru a le si părinți spirituali. Surpriza a fost destul de mare, deoarece este vorba despre fostul ministru al sănătății, Sorina Pintea, cu soțul acesteia, Ovidiu.

„Avem nași de suflet, care reprezintă cu toții ceva special în viața noastră și care ne-au fost alături încă de la începutul relației. Nașii sunt oameni de afaceri importanți, fostul ministru al sănătății, doamna Sorina Pintea, cu soțul, Ovidiu, și artiști cunoscuți, precum Maria Dragomiroiu, Ionuț Dolănescu, Axinte și Mirela cu Elvis Năsturică”, a mai declarat Medana Oprea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: