Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle a recunoscut ce i se întâmplă în spatele ușilor închise de la Palat. Ducesa duce o viață chinuitoare

Meghan Markle a recunoscut ce i se întâmplă în spatele ușilor închise de la Palat. Ducesa duce o viață chinuitoare

A intrat deja de un an în sânul familiei regale, însă Meghan Markle încă nu s-a acomodat cu toate atribuțiunile publice. Ducesei încă îi este greu să urmeze protocolul regal de fiecare dată când apare în public și să le facă, totodată, pe plac tuturor simpatizanților ei.

La cea mai recentă apariție în public, cea de la premiera londoneză ”Lion King”, Meghan i s-a confesat unui coleg de breaslă. Ea a recunoscut cum e, de fapt, viața de ducesă și cum i se pare ceea ce trăiește, mai ales că acum a adus pe lume un băiețel. Fără s-o ia pe ocolișuri, Ducesa de Sussex a recunoscut că nu e deloc așa ușor precum pare viața la palat.

Meghan Markle a vorbit despre cum e viața la palat

”Nu-mi fac viața prea ușoară”, poate fi auzită Ducesa spunându-i lui Pharrell Williams. Aceasta se referă la toate zvonurile cu care s-a confruntat în ultima vreme, dar și la criticile neîncetate ale internauților. Pesemne, Meghan are de furcă cu comentariile răutăcioșilor, iar viața la palat nu e chiar lipsită de griji precum părea.

Meghan Markle a participat la prima premieră de film în calitate de ducesă

Meghan și Harry au fost invitații de onoare a premierei de film ”Lion King”, care a avut loc în Londra. Acolo, Ducesa de Sussex a purtat o creație spectaculoasă, care, însă, a fost aspru criticată de fashionistele din întreaga lume.

Mamă de doar două luni, Meghan a rămas cu câteva kilograme în plus, lucru pe care mulți îl blamează. Iar ținuta purtată duminică seara, la premiera londoneză „Lion King”, a fost aspru criticată. Asta pentru că rochia neagră, din mătase, îi aplatiza sânii. Mult prea strâmtă pentru silueta ei, creația lui Jason Wu părea că-i ”strivește” sânii. După cum era de așteptat, fashionistele din întreaga lume au comentat pe marginea acestui subiect.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: