Redactia.ro
Home » Știri » Meghan și Harry, atac dur la adresa Casei Regale: „În această familie, uneori ești mai degrabă parte din problemă” VIDEO

Meghan și Harry, atac dur la adresa Casei Regale: „În această familie, uneori ești mai degrabă parte din problemă” VIDEO

Meghan și Harry, atac dur la adresa Casei Regale. Iată ce au avut aceștia de spus în cadrul serialului documentar lansat pe Netflix în urmă cu câteva zile!

Ce au spus Prințul Harry și Meghan în serialul Netflix?

Netflix a lansat joi primele trei episoade dintr-o serie documentară în șase părți despre prințul Harry și soția sa Meghan, care arată cum s-a cunoscut cuplul și problemele cu care spun că s-au confruntat ca parte a familiei regale britanice.

În timpul emisiunii de tip documentar, ducele și ducesa de Sussex au vorbit despre viața în familia regală, intruziunea presei și rasism.

Harry, despre copilărie și mass-media

„Întotdeauna a existat o presiune publică, cu partea ei de dramă, stres și, de asemenea, lacrimi, și să fii martor la aceste lacrimi. Întotdeauna o vedeți pe fața mamei mele”

Harry, despre femeile din familia regală

A învățat „durerea și suferința femeilor care se căsătoresc în această instituție”. „Când am ajuns să o întâlnesc pe M, eram îngrozit de faptul că ar putea fi îndepărtată de mass-media, aceeași mass-media care îndepărtase atâtea alte persoane de mine”.

Harry, despre Meghan

„A sacrificat tot ceea ce a cunoscut vreodată, libertatea pe care o avea, pentru a mi se alătura în lumea mea. Și apoi, la scurt timp după aceea, am ajuns să sacrific tot ceea ce știu pentru a mă alătura ei în lumea ei.

Pentru atât de mulți oameni din familie, în special pentru bărbați, poate exista tentația sau nevoia de a se căsători cu cineva care să se potrivească cu tiparul, spre deosebire de cineva cu care poate că ești destinat să fii împreună.

Diferența dintre a lua o decizie cu capul sau cu inima. Mama mea a luat cu siguranță majoritatea deciziilor, dacă nu chiar toate, cu inima. Iar eu sunt fiul mamei mele”.

Harry, despre Meghan și mama sa

„Atât de mult din ceea ce este Meghan și cum este ea este atât de asemănătoare cu mama mea, are aceeași compasiune, are aceeași empatie, are aceeași încredere, are această căldură în ea.

Accept că vor exista oameni din întreaga lume care vor fi în mod fundamental în dezacord cu ceea ce am făcut și cum am făcut-o, dar am știut că trebuie să fac tot ce pot pentru a-mi proteja familia, mai ales după ce i s-a întâmplat mamei mele. Știi, nu am vrut ca istoria să se repete”.

Harry despre înmormântarea mamei lui

„A spus că a trebuit să poarte două pălării, de fii îndurerați și pălăria regală: „Nu arătați nicio emoție, ieșiți acolo, întâlniți oamenii și strângeți-le mâna”.

Harry, despre relația cu mass-media

„Este vorba despre datorie și serviciu și simt ca și cum, făcând parte din această familie, este de datoria mea să descopăr această exploatare și mită care se întâmplă în mass-media noastră”.

Harry, despre hărțuirea mediatică a lui Meghan

„Să văd o altă femeie din viața mea, pe care o iubesc, trecând prin această frenezie de hrănire, este greu.

Este practic vânătorul împotriva prăzii”.

Harry, despre corespondenții regali și experți

„Acel pachet de presă al corespondenților regali este, în esență, doar un braț de PR extins al familiei regale”.

Meghan, despre interviul de logodnă

Meghan: „A fost un reality show orchestrat. Ceea ce vreau să spun este că nu ni s-a permis să ne spunem povestea pentru că ei nu au vrut…”

Harry: „Nu ni s-a permis niciodată să ne spunem povestea”

Meghan: „Este adevărat… Până acum”.

Harry, despre prejudecata inconștientă

„În această familie, uneori faci parte din problemă mai degrabă decât din soluție. Și există un nivel uriaș de prejudecăți inconștiente. Chestia cu prejudecățile inconștiente este că, de fapt, nu este vina nimănui. Dar, odată ce a fost semnalată sau identificată în interiorul tău, trebuie să o îndrepți. Este vorba de educație, de conștientizare. Este o constantă. Este o muncă constantă în progres. Pentru toată lumea, inclusiv pentru mine”.

Harry, despre creșterea copiilor, despre divorțul părinților

„Ceea ce este cel mai important pentru noi doi este să ne asigurăm că nu vom repeta aceleași greșeli pe care poate le-au făcut părinții noștri”.

Harry, despre întâlnirea familiei sale cu Meghan

„Au fost surprinși… poate surprinși că un roșcat a putut cuceri o femeie atât de frumoasă, o femeie atât de inteligentă, dar faptul că mă întâlneam cu o actriță americană a fost probabil ceea ce le-a întunecat judecata mai mult decât orice altceva la început”.

Harry, despre răspunsul familiei la tratamentul mediatic al lui Meghan

„În ceea ce privește o mare parte din familie, tot ceea ce i se punea în față, prin ce trecea ea, trecuseră și ei, așa că era aproape ca un ritual de trecere.

Unii membri ai familiei au spus: „Soția mea a trebuit să treacă prin asta, așa că de ce ar trebui ca prietena ta să fie tratată diferit.

Am spus că diferența aici este elementul rasial.

Meghan, despre întâlnirea cu prințul William și Kate

„Eu am fost întotdeauna o persoană căreia îi plac îmbrățișările. Întotdeauna am fost apropiată de oameni. Nu mi-am dat seama că asta a fost cu adevărat supărător pentru mulți britanici. Bănuiesc că am început să înțeleg foarte repede că formalitatea din exterior (n.r.: în spațiul public) se îndeplinește și în interiorul familiei. Asta a fost surprinzător pentru mine”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: