Redactia.ro
Home » Știri » Melania Trump, înlocuită. Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale

Melania Trump, înlocuită. Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. 

 

 

Donald Trump folosește o sosie pentru a o înlocui pe Melania

 

O fotografie a primei doamne a SUA a devenit virală pe Twitter. Fotografia a readus în discuție teorii conspiraționiste mai vechi potrivit cărora Donald Trump folosește o dublură pentru a-și înlocui soția.

Mai mult, hashtag-ul #FakeMelania a început să fie în tendințe pe Twitter în acest weekend, după ce a apărut o imagine cu Melania Trump îmbarcându-se în Marine One pe peluza sudică a Casei Albe. Melania ar fi trebuit să participe la dezbaterea prezidențială din Nashville.

Teoria potrivit căreia Donald Trump și-ar înlocui soția nu este nouă. În trecut,  oamenii au indicat imagini din care ar fi rezultat că înălțimea Melaniei Trump era diferită, dar și alte detalii fizionomice. Donald Trump a spus că această teorie este un fake news, dar asta nu a oprit speculațiile.

În ultima apariție, Prima Doamnă poartă ochelari de soare, însă mulți sunt cei care spun că zâmbetul și dinții ei arătau diferit.

De mulți ani se speculează că președintele Statelor Unite ar angaja o dublură a Melaniei care să îl însoțească în deplasări.

Și regizorul Zack Bornstein a comentat cu hashtag-ul „Fake Melania”. Acesta nu a ezitat să vorbească și despre alegeri.  Singurul lucru care o să îmi lipsească la această administrație este schimbul de Melanii”.

Mai mulți internauți au postat imagini anterioare în care Trump ar fi apelat la dubluri pentru a-și înlocui soția.

Presedintele Trump nu este primul politician acuzat ca a folosit dubluri, si Hilary Clinton fiind suspectata ca a apelat la o inlocuitoare. Mai mult, s-a speculat ca presedintele rus Vladimir Putin foloseste o dubla. Desi a recunoscut ca i s-a propus sa apeleze la o sosie din motive de securitate, el ar fi respins ideea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: