Redactia.ro
Home » Tehnologie » Melex N.50 – O autoutilitara gandita pentru mobilitate maxima

Melex N.50 – O autoutilitara gandita pentru mobilitate maxima

 

Pentru a raspunde nevoilor contemporane de mobilitate urbana si comerciala, cei de la Melex au construit masina electrica perfecta: Melex N. 50.

Melex N.50 ridica standardele pentru vehiculele gandite pentru micro-mobilitate si ofera un pachet complet: un vehicul de utilitate cu performante ridicate, sigur si elegant, prietenos cu mediul si rentabil! Cu un motor de 48V extrem de eficient, capacitatea de a atinge o viteza de 50 km/h si o autonomie WLTP de 73 km, acest vehicul este ideal atat pentru spatiile private, cat si pentru spatiile publice, fiind omologat conform standardelor L7E.

 

Care sunt caracteristicile prin care se evidentiaza aceasta masina electrica?

 

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Melex N.50 este capacitatea sa de a circula complet legal pe drumurile publice, dar si in locuri in care vehiculele traditionale de transport nu pot ajunge. Datorita dimensiunilor reduse si a sasiului ingust, vei putea ajunge cu usurinta in zonele urbane aglomerate si in zonele comerciale. Acest aspect face ca Melex N.50 sa fie deosebit de potrivit pentru rutele de livrare cu oprire frecventa, fiind considerat o solutie eficienta in aplicatiile „last-mile”.

De asemenea, aceasta masina electrica de la Melex evidentiaza o serie de alte avantaje:

 

  • se conduce usor si confortabil. Cabina spatioasa si scaunele reglabile asigura o placere in timpul fiecarei deplasari. Designul interior intuitiv si ergonomic pune accentul pe sofer, facilitand accesul la toate comenzile de conducere. Fie ca este vorba de transport personal sau comercial, Melex N.50 reuseste sa asigure o experienta de conducere placuta si lipsita de efort.
  • este o masina sigura. Vehiculul este echipat cu caracteristici integrate pentru a asigura protectia pasagerilor si a operatorului. Printre aceste caracteristici se numara un sistem automat de franare de parcare, un sasiu galvanizat robust cu zone de absorbtie a socurilor si frane hidraulice pe disc in fata. Toate aceste elemente contribuie la o experienta de conducere sigura si linistita, iar Melex N.50 a fost supus testelor de impact dinamic pentru a indeplini cerintele standardelor UNECE R12.
  • are zero emisii. Melex N.50 este echipat cu baterii litiu de lunga durata, ceea ce il transforma intr-un vehicul 100% electric, cu emisii zero. O alta caracteristica impresionanta este autonomia sa conform standardelor WLTP, care ajunge la 73 km la o viteza de 50 km/h. Fiecare vehicul este prevazut cu incarcatoare integrate, eliminand astfel necesitatea unei infrastructuri specializate de incarcare. Performanta electrica excelenta a lui N.50 vine insotita de costuri operationale reduse, ceea ce face ca acesta sa fie o optiune economica si sustenabila pentru mobilitatea urbana si comerciala.
  • are o diverseitate mare de dotari. Printre dotarile standard ale lui Melex N.50 se numara motorul de 48V, bateria ReLion 200 Ah cu o capacitate de 10,24 kWh, franele pe disc in fata si tamburi in spate, jantele R13 de 165/70, farurile LED, sistemul AVAS si priza de 12V in bord. De asemenea, vehiculul vine intr-o culoare standard de caroserie, argintie.

 

Pentru a satisface nevoile individuale ale clientilor, Melex ofera si optiuni suplimentare, cum ar fi un incalzitor electric pentru cabina de 670W/48V, un incalzitor de cabina Webasto cu termostat, un sistem stereo DAB Bluetooth cu difuzoare si multe altele.

 

Melex N.50 este o solutie perfecta pentru eficienta in distributia si comertul cu bunuri de consum in oras, nu necesita intretinere, are o capacitate de incarcare de 1000 kg si are o baterie ce permite cel putin 4000 de cicluri de incarcare, ceea ce inseamna ca va functiona la putere maxima 13-15 ani. Aceasta se incarca rapid, avand o statie de incarcare rapida, monofazata.

Daca vrei sa descoperi toate detaliile despre aceasta masina, o poti face pe www.melexauto.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini