Redactia.ro
Home » Monden » Mellina de la Survivor, adevărul despre kilogramele acumulate în timpul competiției: ”Toate fetele de acolo nu am mai avut menstruație”

Mellina de la Survivor, adevărul despre kilogramele acumulate în timpul competiției: ”Toate fetele de acolo nu am mai avut menstruație”

Pe parcursul competiției Survivor România s-a observat cum Mellina, dar și alte concurente, au acumulat deodată câteva kilograme în greutatea lor. Mellina, fosta coechipieră a echipei ”Războinicilor”, a spus care este, de fapt, adevărul despre această schimbare.

Mellina de la Survivor, adevarul despre kilogramele acumulate în timpul competiției: ”Toate fetele de acolo nu am mai avut menstruație”

Fosta ”războinică”, Mellina, a explicat motivul din care ea și alte concurente s-au îngrășat în timpul competiției Survivor România. După ce a discutat cu doctorul emisiunii, Mellina a înțeles că este vorba despre o dereglare hormonală. Asta din cauză că, încă din prima lună de la sosirea în Republica Dominicană, fetele nu au mai avut menstruație și au intrat în faza de menopauză forțată.

De altfel, din cauza lipsei de hrană suficiente, corpul a început să depoziteze din resurse și așa s-a produs acumulare de kilograme.

”Mi-a explicat domnul doctor Teo. În primă fază, corpul îți intră în survivol mode și îți oprește toată pierderile. De aceea noi, toate fetele de acolo nu am mai avut menstruație și patru luni de zile am stat fără menstruație. Cumva e ca și cum intrăm în perioada de menopauză forțată. La menopauză ați observat că femeile încep să se îngrașe. Apoi, mai este un factor. Corpului nu-i dai suficientă mâncare, după care când începi să-i dai un pic, începi să-i dai mai mult și mâncând foarte mult cocos, cocosul fiind plin de ulei, corpul ce zice: ”băi, asta nu-mi mai dă de mâncare, eu o să depozitez totul”. Deci este o dereglare hormonală amestecată cu modul survivor, cu toate condițiile de acolo”, a explicat fosta ”războinică” la WowNews.

Mellina și-a dorit să se îngrașe

Totodată, Mellina a mai precizat că de ani buni și-a dorit să acumuleze câteva kilograme și se amuză acum, că a reușit să-și îndeplinească această dorință prin intermediul Survivor România.

”Chiar mă gândeam că de vreo șapte, zece ani încerc să mă îngraș și nu reușesc și a trebuit să vin la Survivor ca să am dereglări hormonale (râde). Am venit o femeie foarte slabă la Survivor și am ieșit o femeie cu forme”, a mai spus Mellina pentru aceeași emisiune.

O altă concurentă care se mai confruntă cu faza de dereglare hormonală la Survivor România este Elena de la Faimoși. Pe ecran se vede acum aceasta este ușor inflamată în zona feței. În cadrul emisiunii Teo Show, Cătălin Moroșanu a avut aceeași explicație ca a Mellinei, fetele de acolo nu au mai avut menstruație încă de la pășirea în competiție.

SURVIVOR 2021. Ce s-a întâmplat cu fețele lor? Un medic explică problemele cu care s-au ales Faimoasele și Războinicele | Click

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: