Redactia.ro
Home » Monden » Meryem Uzerli, actrița din Suleyman Magnificul, însărcinată cu al doilea copil. Cum arată acum actrița

Meryem Uzerli, actrița din Suleyman Magnificul, însărcinată cu al doilea copil. Cum arată acum actrița

Celebra actrița Meryem Uzerli din serialul care a impresionat telespectatorii români este însărcinată pentru a doua oară. Frumoasa actrița are un ten perfect la vârsta de 37 de ani și se menține în formă. 

 

Care este secretul actriței

 

 

Actrița a postat recent, pe contul ei de Instagram, o serie de fotografii în care își pune în valoare frumusețea naturală și i-a impresionat pe  fani. Meryem Uzerli și-a obișnuit fanii cu pozele în care își pune în evidență și părul roșcat.

Meryem Uzerli locuiește în Berlin, de câțiva ani, alături de fiica ei. Actrița a divorțat de tatăl fetiței, care ar fi înșelat-o în timpul sarcinii și care nu i-ar fi fost alături actriței. Actrița a trecut peste despărțirea de fostul partener, și-a refăcut viața și așteaptă acum al doilea copil, fiind însărcinată în șase luni. Meryem nu a dezvăluit numele tatălui fetiței. „Lara își dorea de multă vreme o soră”, a declarat Meryem Uzerli, potrivit TV Mania.

Îndrăgita actriță preferă să ducă o viață discretă alături de noul partener în Berlin, unde și-a deschis și o cafenea numită ”Nosh Nosh”.

Actrița nu a renunțat, însă, la prima pasiune. Meryem joacă în continuare în filme. Cel mai nou film în care a apărut actrița este ”Kovan”, fiind lansat pe 3 iulie 2020. Filmul este inspirat de un caz real și spune povestea lui Ayşe, o tânără fată care se întoarce din Germania în satul natal, pentru a se ocupa de afacerea familiei- apicultura. Pentru acest rol, Meryem a primit premiul pentru ”Cea mai bună actriță” la Chelsea Film Festival, desfășurat în perioada 15-18 octombrie.

Meryem Sarah Uzerli este un model și o actriță de origini turcești și germane care a câștigat popularitate în anul 2011 datorită rolului jucat în drama istorică Suleyman Magnificul (Muhteşem Yüzyıl (2011–2013)).

Actrița și-a ținut viața privată departe de ochii camerelor și s-a axat să își afișeze doar reușitele din plan profesional.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: