Redactia.ro
Home » TV » Mesaj cutremurător pentru Nicolae Botgros, încă internat la ATI după infectarea cu COVID-19. ”Luptați cum ați luptat mereu!”

Mesaj cutremurător pentru Nicolae Botgros, încă internat la ATI după infectarea cu COVID-19. ”Luptați cum ați luptat mereu!”

Nicolae Botgros este unul din artiștii confirmați cu noul coronavirus. Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii “Vedeta Populară”, este marcată de suferința maestrului Nicolae Botgros, odată ce acesta a fost confirmat cu noul coronavirus. 

 

Mesaj cutremurător pentru maestru

 

Maestrul Nicolae Botgros se luptă cu coronavirusul la vârsta de 65 de ani cu COVID-19, fiind încă internat într-un spital din Chișinău.

Iuliana Tudor este profund marcată de suferimța maestrului, cu care a lucrat timp de 10 ani la cea mai longevivă emisiune de divertisment de la TVR  “O dată-n viaţă”. Iuliana a arătat că nu este indiferentă la suferința artistului și a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant de încurajare pentru maestrul Nicolae Botgros. Prezentatoarea de la TVR îl încurajează pe maestru și vrea să treacă mai repede peste acest necaz. Pe cei doi îi leagă și o colaborare de peste 20 de ani.

Starea de sănătate a maestrului este acum una stabilă, însă s-a confruntat și cu alte probleme de sănătate. Vestea infectării cu noul coronavirus i-a dat bătăi de cap maestrului și a dus la complicații.

,,Maestre, de 2 săptămâni vă vorbesc cu sufletul. Şi ştiu că mă auziţi…hai, maestre, luptaţi!  Luptaţi cu forţa aceea extraordinară cu care ardeţi în scenă…cu toată energia care vă face unic şi care vă înalţă acolo unde puţini au şansa de a ajunge…de a înţelege! Luptaţi pentru viaţă aşa cum aţi luptat mereu pentru artă! Cu toată fibra fiinţei! Hai, maestre, că v-aşteaptă românii! Dacă LĂUTARUL tace, o să tacă şi sufletele oamenilor”, este mesajul emoționant al Iulianei Tudor postat pe rețelele de socializare.

 

Nicolae Botgros, infectat cu noul coronavirus

 

Maestrul Nicolae Botgros a fost infectat cu noul coronavirus și a fost internat pe 27 octombrie la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău. Toată echipa se roagă pentru sănătatea maestrului. Starea maestrului este ținută sub control de medici.

Nicolae Botgros este un violonist celebru în vârstă de 65 de ani. Acesta s-a născut  în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Datorită abilităților sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: