Redactia.ro
Home » Știri » Mesaje La mulți ani pentru bărbați

Mesaje La mulți ani pentru bărbați

Mesaje La mulți ani scurte

Bărbații sunt uneori oameni greu de mulțumit, pur și simplu pentru că nu își doresc prea multe, dar tu te simți obligată să le arăți lumea. Majoritatea bărbaților le place să țină lucrurile pentru ei înșiși astfel este greu de știut când vine ziua lor de naștere. 

Mesaje La mulți ani pentru bărbați

Dacă știi când este ziua lor de naștere, nu te da în vânt după ei și nu face lucruri care știi că nu le plac, relaxează-te, fii cool. S-ar putea să faci ceva și să nu obții reacția pe care o sperai, așa că relaxează-te și trimite-le un mesaj de ziua lor. Iată câteva urări de ziua de naștere pe care le poți trimite bărbatului care înseamnă atât de mult pentru tine.

Urări de ziua de naștere pentru un bărbat

Iată mai multe modalități de a-i ura la mulți ani unui bărbat.

Pe măsură ce îmbătrânești, să îți crească capitalul în cont bancar și să îți vină numai lucruri bune în cale. Bucură-te de ziua ta de naștere.

Respectul înalță orice om, vreau să știi că te iubesc și te respect cu fiecare fibră a ființei mele. La mulți ani!

Legendele se nasc în zile speciale precum aceasta, tu nu ești doar un om mare, ci și o legendă printre cei care te cunosc. Bucură-te de ziua ta de naștere!

Îmi doresc să poți rămâne mereu mai mult timp alături de mine, pentru că prezența ta îmi dă putere. La mulți ani!

Cu tot ceea ce am și cu tot ceea ce sunt, te ador și te iubesc atât de mult. La mulți ani bărbatului meu și tatălui copiilor mei. Să ne bucurăm de această zi rară.

Fie ca cea mai mare durere pe care o vei simți vreodată să vină din cauza faptului că ai mâncat prea mult și ai râs prea mult. Hehehe. Îți doresc un an prosper și plin de împliniri în continuare.

La mulți ani! Niciun bărbat nu și-a găsit vreodată drumul spre inima mea așa cum o faci tu. Sunt onorată că am trăit clipe alături de tine.

La mulți ani! Fie ca Dumnezeu să-ți dăruiască mult succes și fericire adevărată în viața ta.

Este aproape imposibil ca vreun bărbat să se potrivească cu tot ceea ce a cerut femeia, dar tu ai încălcat această lege și mi-ai oferit tot ceea ce caut la un bărbat. La mulți ani, dragostea mea.

La mulți ani. Sunt atât de fericită să am un prieten ca tine în viața mea. Ai făcut multe pentru mine. Îți doresc toată măreția și plăcerea în viața ta.

Să nu crezi că ai depășit o anumită vârstă de divertisment. Ești încă tânăr și poți să te bucuri de multe. La mulți ani, fiul meu minunat.

Tu ești bărbatul pe care majoritatea băieților nu pot fi. La mulți ani cu dragul meu, te păstrez cu drag în inima mea.

La mulți ani bărbatul meu, ai cea mai mare inimă din lume și știu sigur că am dat naștere unei legende. Îți doresc o zi încărcată de dragoste și pasiune.

Fiecare generație are oameni excepționali, oameni care îndoaie fierul cu mâinile lor, tu ești unul dintre ei, poți dărâma orice munte numit mâncare.

De multe ori suntem prea îndepărtați și ni se pare nepertinent să sărbătorim unchii, dar un unchi special ca tine, chiar dacă la mii de kilometri distanță, merită o urare specială. Să ai o zi de naștere minunată.

Astăzi ești micul prinț cu tot regatul tău care te așteaptă. Distracție plăcută, micuțule. Fie ca tortul să-ți dea zahăr-rușine și cadourile să-ți dea isterie!

Bărbații speciali precum tatăl meu, care își sărbătorește astăzi ziua de naștere, sunt cei care ne fac să visăm că nu vrem să trăim viața singuri. Eu îmi voi dori ca soț un bărbat ca tine. Fii binecuvântat tată.

Ori de câte ori îmi pierd speranța, tu ești mereu alături de mine pentru a mă susține. Îndrumarea și inteligența ta îmi ridică așteptările de la viață. Îți doresc o zi de naștere foarte fericită.

Ești omul propriilor tale cuvinte. Îmi doresc ca toată lumea să urmeze regula și atitudinea ta față de viață. Fie ca tu să fii binecuvântat cu fericire și bucurie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: