Redactia.ro
Home » Știri » Mesaje şi emoţie după moartea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Dan Negru ridică un semnal de alarmă: „Odată cu Regina Angliei o să dispară și monarhia in Europa…”

Mesaje şi emoţie după moartea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Dan Negru ridică un semnal de alarmă: „Odată cu Regina Angliei o să dispară și monarhia in Europa…”

Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decedat, pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani, la Castelul Balmoral, în Scoția, înconjurată de toți cei dragi. Regina s-a născută la data de 21 aprilie 1926 și a preluat tronul la nici 26 de ani, în februarie 1952, atunci când tatăl ei, George al VI-lea a decedat.

Odată cu anunțul decesului, subiectul pro-monarhie a fost luat cu asalt de mai multe personalități din spațiul public. Iată ce mesaj a transmis Dan Negru, în urma tragicului eveniment din Marea Britanie!

Dan Negru, mesaj pentru pro-monarhiști: „Când n-o mai avem, o iubim”

Dan Negru susține că odată cu moartea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii o să dispară și monarhia in Europa:

„Pe cât de anti-monarhiști eram când Regele Mihai trăia, pe atât de pro-monarhiști suntem azi , când monarhia e pe ducă. Noi, mereu vițeversa.
Noi, mereu exagerând, cu ura sau cu iubirea.
Odată cu Regele Mihai a murit monarhia in România. Odată cu Regina Angliei o să dispară și monarhia in Europa…
Pentru că o instituție fără oameni e o cutie goală.
Habar n-am dacă ne-ar fi fost de folos monarhia după ’90. Cand am avut monarhie, am urât-o.
Când n-o mai avem, o iubim.
Acu’nu mai contează . E tărziu! A trecut.
Or învăța copiii noștri devreme ce am învățat noi târziu”, a scris Dan Negru pe pagina personală de Facebook.

Unde va fi înmormântată Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii?

Regina Elisabeta a II-a a trecut în neființă la vârsta de 96 de ani. Aceasta va fi înmormântată la capela memorială Regele George al VI-lea, alături de părinții ei, situată în cadrul Capelei Sfântul Gheorghe de la Castelul Windsor, lângă culoarul de nord al clădirii, aceasta a fost construită între 1968 și 1969 și comemorează omonimul său – Regele George al VI-lea, tatăl Reginei.

Majestatea Sa va fi înmormântată alături de tatăl său, de Regina Mamă și de sora sa, Prințesa Margareta. Sicriul Regelui George al VI-lea a fost inițial așezat în Bolta Regală după moartea sa în februarie 1952. Dar a fost ulterior transferat în capelă, la finalizarea acesteia, la 26 martie 1969.

Va fi înmormântată Regina alături de Prințul Philip?

Da, Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată alături de Prințul Philip. Prințul Philip a fost înmormântat temporar în Cavoul Regal de la Castelul Windsor la 17 aprilie 2021. Cu toate acestea, sicriul său va fi mutat în capela memorială a regelui George al VI-lea pentru a se alătura soției sale.

Pare potrivit ca Regina și Prințul Philip să fie împreună pentru totdeauna, mai ales că cei doi au fost căsătoriți timp de peste 73 de ani. În preajma morții sale și a înmormântării prințului Philip, regina l-a descris pe răposatul ei soț ca fiind „tăria și statornicia” ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: