Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul care a împânzit străzile din București. A devenit imediat viral pe rețelele de socializare

Mesajul care a împânzit străzile din București. A devenit imediat viral pe rețelele de socializare

GALERIE FOTO (2) Mesaje București

Locuitorii Capitalei au rămas uimiți zilele acestea când au descoperit un mesaj care se regăsește prin parcuri, pe clădiri, dar și la semafoare. În timp ce unii s-au gândit că este vorba despre o glumă, alții s-au întrebat care este semnificația din spatele anunțului. Iată în continuarea articolului despre ce mesaj este vorba și la ce concluzie au ajuns bucureștenii.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini cu anunțul care a împânzit Bucureștiul, iar internauții au avut parte de un șoc. Mulți susțin că l-au văzut, însă nu l-au luat în seamă, cel puțin nu imediat. Totuși, lucrurile nu au rămas nedezbătute.

Mesajul care a împărțit Bucureștiul

Mai multe locații din București au devenit locurile perfecte pentru ca un mesaj aparent inofensiv să stârnească o mulțime de reacții. Este vorba despre o coală A4 pe care este scris ”Gabriel, du-te la mamaie”. Nu există nicio semnătură și niciun detaliu care ar putea să îi facă pe ceilalți să înțeleagă despre ce este vorba, mai exact.

La prima vedere, afișul poate părea destul de inofensiv, tocmai de aceea nu a fost băgat în seamă de foarte multă lume. Însă, de câteva zile oamenii au început să se alarmeze, deoarece consideră că este vorba despre ceva mult mai intens. Unii consideră, însă, că este vorba despre o simplă farsă făcută de cineva, mai ales din cauza greșelii gramaticale ce însoțește mesajul.

Mesajul care a împânzit Bucureștiul
Mesajul care a împânzit Bucureștiul

Ce reacții au avut oamenii pe internet

Reacțiile celor care au văzut mesajul au fost împărțite. În timp ce unii au considerat că este vorba despre un mesaj ascuns trimis către o persoană care ar trebui să îl decodeze, alții pur și simplu au presupus că este vorba doar despre un nepot care nu a mai mers de foarte multă vreme să își vadă bunica. Momentan nu cunoaștem circumstanțele în care mesajul a devenit atât de popular în București, dar cert este că a stârnit multe reacții.

„Am văzut și eu afișul în parcul Sebastian”, „Este un mesaj codat pentru cineva cred”, „Poate mamaie e bolnavă, Gabriel vreun nepot crescut de ea care nu o caută, iar mamaie suferă foarte tare, iar cel ce a pus mesajul încearcă să-l trimită la dânsa. Cunosc genul asta de cazuri… din păcate”, „Mamaie, vezi că vine Gabriel, pune de o ciorbă!”, „Telenovela continuă, mâine e sezonul 1, episodul 5”, sunt doar câteva din mesajele internauţilor la mesajul misterios care a împânzit Bucureștiul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: