Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul cutremurător transmis de sora Cameliei, înainte ca aceasta să fie condusă pe ultimul drum: „Sufletul a murit…”

Mesajul cutremurător transmis de sora Cameliei, înainte ca aceasta să fie condusă pe ultimul drum: „Sufletul a murit…”

Sora Cameliei a transmis un mesaj cutremurător despre pierderea tragică prin care a trecut, pe rețelele sociale. Înainte de a-i conduce pe ultimul drum pe Camelia și Albert, sora acesteia și-a exprimat rugăciunile către Dumnezeu, pentru ca cei doi să aibă un drum lin spre cer. Iată întreg mesajul!

Mesajul cutremurător transmis de sora Cameliei, înainte ca aceasta să fie condusă pe ultimul drum

„Nu judecati gestul suprem al mamei! Nu exista trup fara suflet. Sufletul a murit si trupul a mai trait doar cateva ore in agonie. Ne-ati rupt sufletele in mii de bucati si doare al naibii de tare. Drum lin surioara si nepotul meu iubiti”, este mesajul postat de sora Cameliei.

Iată imagini tulburătoare de la casa Cameliei, mama băiatului înecat în piscină care și-a luat zilele după tragedie! 

Apel sfâșietor făcut de familia Cameliei

Camelia, în vârstă de 34 de ani, și-a pus capăt zilelor, după ce a aflat că Albert, copilul ei de 4 ani, s-a înecat în piscina din curtea casei. Echipajele medicale venite la fața locului nu au putut să facă altceva decât să constate decesul copilului. În ciuda manevrelor de resuscitare, micuțul nu a putut fi salvat. Atunci când a văzut acest lucru, femeia a avut parte de un șoc atât de puternic, încât și-a luat viața. S-a dus pe un câmp, a fost căutată timp de șase ore de oamenii legii. Din păcate, polițiștii au găsit-o și pe ea fără viața. Camelia s-a spânzurat de un nuc, după ce a aflat de moartea copilului ei.

Acum, familia acesteia face un apel disperat către toată lumea. Asta pentru că întreaga țară a aflat de cazul Cameliei și al micuțului Albert, multă lume fiind șocată de moartea celor doi. Astfel, au apărut și câțiva escroci, care ar cere bani pentru înmormântarea celor doi. Nimic mai neadevărat, căci familia nu a cerut ajutor nimănui pentru a-i conduce pe ultimul drum

„Se aude un zvon ca sunt persoane (escrocii) ca ar umbla cu urne si poza mamei si copilului decedati, cer sa doneze lumea bani pt familie. NU DONATI!! NU AM CERUT!!”, este mesajul transmis de familie.

Ce se întâmplă la casa Cameliei, mama băiatului înecat în piscină

La casa Cameliei, zeci de persoane au venit să-i omagieze pe mamă și fiu cu flori și candele aprinse pentru sufletele lor. Vecinii, prietenii și familia se roagă să aibă un drum lin spre cer!

Când are loc înmormântarea Cameliei și a lui Albert

Camelia, femeia care și-a pus capăt zilelor, după ce a aflat că Albert, copilul ei de doar 4 anișori, s-a înecat în piscina din curtea casei, va putea fi condusă alături de micuț pe ultimul drum, astăzi.Familia a anunțat că înmormântarea va avea loc la ora 13:00:

„Mâine (1 octombrie) la ora 13 va avea loc înmormântarea la biserica de pe 1 Decembrie-Găesti. Cine dorește sa își ia rămas bun de la ei sunt așteptați. Ora nu este exacta, o vom preciza imediat ce vom afla””, este anunțul făcut de familie.

 adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: