Redactia.ro
Home » TV » Mesajul Lidiei Buble pentru Răzvan Simion, deși prezentatorul TV are o nouă relație: ”Este omul care mă susține cel mai mult”

Mesajul Lidiei Buble pentru Răzvan Simion, deși prezentatorul TV are o nouă relație: ”Este omul care mă susține cel mai mult”

Lidia Buble i-a transmis un mesaj prezentatorului TV Răzvan Simion, deși acesta este într-o nouă relație. Lidia a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere. Mesajul Lidiei a fost incredibil!

 

Mesajul Lidiei Buble pentru Răzvan Simion

Lidia Buble a reușit să își surprindă din nou fanii pe rețelele de socializare cu ultimele dezvăluiri pe care le-a făcut. Artista a organizat pe contul său de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri cu adevărat/fals, pentru a satisface curiozitățile fanilor săi.

Printre multele de mesaje primite, nu a putut lipsi nici subiectul legat de Răzvan Simion. Internauții s-au întrecut în curiozități atunci când a venit vroba despre relația pe care artista o are cu Răzvan Simion, însă blondina a decis să răspundă doar la cele mai relevante întrebări. Întrebată de un internaut dacă Răzvan Simion este în continuare managerul ei muzical, Lidia Buble a confirmat acest lucru. Mai mult, diva a ținut să îi transmită și un mesaj surprinzători fostului partener. Artista susține că Răzvan Simion este cel care îi este mereu alături, din punct de vedere profesional, motiv pentru care a ținut să îi mulțumească pentru acest lucru.

Da, este adevărat. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

 

Lidia Buble și Răzvan, despărțiți de aproximativ un an

Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu de aproximativ un an. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, după cinci ani de iubire și momente petrecute împreună. Lidia Buble a trecut prin clipe dificile după despărțirea de Răzvan Simion. Prezentatorul TV este cel care a confirmat vestea despărțirii.

”O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine. Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac. Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit”, a scris Răzvan Simion.

Răzvan Simion este implicat într-o altă relație, pe care

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: