Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul Oanei Roman pentru Vladimir Putin, după izbucnirea războiului: „Omori oameni, distrugi familii…”

Mesajul Oanei Roman pentru Vladimir Putin, după izbucnirea războiului: „Omori oameni, distrugi familii…”

Ziua de joi, 24 februarie, reprezintă o zi întunecată pentru Europa, după ce pacea a fost spulberată de atacul Rusiei asupra Ucrainei pornit în această dimineață. Teama s-a instaurat în sufletele tuturor, iar persoanele publice din țara noastră au reacționat în mediul online. Printre acestea se numără și Oana Roman, care după mesajul postat de dimineață, a simțit să mai transmită câteva cuvinte, de data aceasta adresate lui Vladimir Putin.

Mesajul Oanei Roman pentru Vladimir Putin, după izbucnirea războiului: „Omori oameni, distrugi familii…”

Încă de dimineață, după ce Rusia a pornit atacul asupra Ucrainei, Oana Roman și-a împărtășit trăirile cu comunitatea sa din mediul online. În timp ce mulți dintre urmăritorii săi au fost de acord cu afirmațiile sale, au existat și oameni care și-au exprimat dezacordul. Se pare că situația alarmantă din Ucraina este susținută de unele persoane, care văd în Vladimir Putin un erou.

Tocmai pe aceștia din urmă i-a avut în vedere fiica lui Petre Roman în ultima sa postare pe Instagram. Oana a explicat ce înseamnă cu adevărat războiul, dar și ce repercusiuni va avea asupra țării asupra căreia rușii au pornit atacul.

Cât despre președintele Putin, vedeta a simțit să-i adreseze câteva cuvinte destul de dure, prin care l-a criticat pentru decizia sa de a ataca Ucraina.

„Am făcut câteva story-uri mai devreme despre război și mi-a fost adus în atenție faptul că există oameni în România care explică că Putin este un șmecher minunat și NATO o mizerie. Și mai grav este că la aceste postări râd persoane care se presupune că sunt sănătoase la cap. Mi se pare absolut periculos. Nu poți admira un dictator criminal scăpat de sub control. Sunt total împotriva cenzurii, dar în cazul acestor oameni periculoși aș introduce cenzura. (…) Este un act criminal care nu poate fi salutat de nimeni pe lumea asta. Nu ai cum să admiri așa ceva. (…) Un război armat înseamnă victime, copii, părinți, bătrâni oameni care mor. Ești bolnav la cap, ești bolnav psihic dacă nu înțelegi cu un lucru de genul ăsta nu trebuie să se întâmple. Omori oameni, distrugi familii, distrugi destine, nu ai cum să admiri un astfel de comportament. Refuz să cred că am așa ceva la mine în comunitate.”, sunt declarațiile vedetei de pe pagina personală de Instagram.

Ce a spus în această dimineață Oana Roman despre război

Rusia a pornit atacul asupra Ucrainei încă de la primele ore ale dimineții de 24 februarie, iar locuitorii Europei s-au cutremurat când și-au început ziua și au aflat ultimele știri. Toți împărțim în acest moment un sentiment comun: frica. Frica pentru viitor, pentru familiile noastre, pentru siguranța celor din jur. Oana Roman a vorbit despre acestea pe Instagram, mărturisind că țara noastră ar trebui să se simtă în pericol.

„Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război. Aceasta este realitatea pe care o trăim din nefericire. Această generație practic, în 2 ani am trait o pandemie și începutul unui război. Practic asta s-a mai întâmplat peste 100 de ani. Mă rog nu este un război mondial, dar este un război care se întâmplă într-o țară cu care noi avem graniță și suntem expuși la pericol.”, a spus vedeta dimineață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: