Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul pe care chirurgul Radu Mirică i l-a trimis soției lui, înainte să recurgă la gestul necugetat

Mesajul pe care chirurgul Radu Mirică i l-a trimis soției lui, înainte să recurgă la gestul necugetat

Ultimul mesaj pe care chirurgul Radu Mirică i l-a trimis soției lui, înainte ca acesta să-și ia viața. Medicul s-a aruncat în gol de la etajul 12, fără să ezite. Ce i-a scris partenerei lui de viață, până să-și pună capăt zilelor.

Mesajul pe care chirurgul Radu Mirică i l-a trimis soției lui

Cunoscutul chirurg, Radu Mirică, și-a pus capăt zilelor, joi dimineața, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 12 al unui bloc din Pantelimon. Medicul era în depresie din cauza unor probleme pe care le avea în căsnicie. Acesta și-a înșelat soția, iar mai apoi, după ce aceasta ar fi aflat, au intervenit certurile în mariajul lor. Cu trecerea timpului, se pare că neînțelegerile au devenit tot mai multe. Chiar și ieri dimineață, medicul s-ar fi certat cu soția lui, iar mai apoi ar fi plecat cu mașina la o sală de jocuri de noroc.

De acolo, s-a îndreptat direct la un bloc de 12 etaje din Pantelimon, de unde s-a aruncat fără să ezite, chiar în dreptul unei camere de supraveghere. Înainte de a recurge la acest gest necugetat, conform Gândul.ro, Radu Mirică i-ar fi trimis soției lui un mesaj sfâșietor, în care ar fi încercat să-i explice de ce sinuciderea este cea mai bună soluție. N-ar fi fost singura dată când medicul i-ar fi spus soției că are tot felul de gânduri întunecate.

În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2”, a transmis, joi, Poliția Capitalei.

Radu Mirică, un chirurg de renume în București

Radu Mirică era specialist în Chirurgie Generală, cu supraspecializare în Ginecologie Oncologică. Acesta avea funcția de vicepreședinte al Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: