Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul sfâșietor al lui Matei Ene, adolescentul care și-a pierdut frații și tatăl în incendiul de la Ferma Dacilor: ”O parte din mine a murit”

Mesajul sfâșietor al lui Matei Ene, adolescentul care și-a pierdut frații și tatăl în incendiul de la Ferma Dacilor: ”O parte din mine a murit”

Incendiul tragic de la pensiunea Ferma Dacilor din Tohani a marcat viața adolescentului Matei Ene într-un mod profund și dureros. Rănit în urma tragediei, Matei și-a pierdut tatăl și doi frați, unul dintre ei fiindu-i geamăn. În ciuda suferinței și a pierderii devastatoare, tânărul a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, împărtășind publicului durerea și reziliența sa în fața acestei tragedii.

Matei Ene și mama sa au fost supraviețuitorii miraculoși ai dezastrului, însă prețul plătit a fost extrem de greu. Aproximativ 8% din suprafața corpului lui Matei a fost afectată de arsuri, iar acesta se află internat în spital, luptând nu doar cu rănile fizice, ci și cu suferința emoțională adâncă provocată de pierderea tatălui și a fraților săi.

Mesajul dureros postat de Matei Ene pe pagina de Facebook

Tatăl lui Matei, un respectat bodyguard în București, și-a pierdut viața încercând să-și salveze cei doi fii din flăcări. Unul dintre frații săi, Luca Ene, era un talentat jucător la grupa Under 17 a Clubului Sportiv al Armatei, iar amintirea sa continuă să trăiască în inimile celor care l-au cunoscut. Familia Ene, răvășită de tragedie, se confruntă acum cu dureri imposibil de exprimat în cuvinte.

Mesajul emoționant transmis de Matei Ene pe rețelele de socializare reflectă nu doar tristețea și durerea, ci și reziliența și curajul de a merge înainte. În ciuda pierderii sale devastatoare, tânărul a găsit puterea de a împărtăși cu ceilalți ceea ce simte, oferind lumii o privire în sufletul său rănit.

„Tata, ai fost eroul meu, eşti exemplu meu în viaţă, nu îmi vine să cred ca ai plecat aşa repede din viaţa mea, nu îmi văd viaţa fără tine. Petru, te iubesc nespus de mult, eşti frăţiorul meu şi mereu vei fi, eşti puterea mea şi sufletul meu.

Luca, eşti geamănul meu, te iubesc cel mai mult, o parte din mine a murit odată cu tine, ţi-am zis sa vii după mine, nu înţeleg de ce te-ai oprit… M-aţi lăsat singur cu mama, o să am grija de ea, vă promit. Sunteţi familia mea şi va iubesc infinit, mi-as fi dat viaţa pentru voi. Drum lin către ceruri îngerii mei!”, a scris băiatul pe Facebook.

Se caută vinovații pentru tragedia de la Ferma Dacilor

Incendiul de la pensiunea Ferma Dacilor a lăsat în urmă un bilanț tragic, cu șapte persoane carbonizate, inclusiv trei copii și patru adulți. În timp ce ancheta privind cauzele și efectele incendiului este în desfășurare, polițiștii și procurorii prahoveni au început audierile în dosarul care vizează infracțiunile de distrugere și ucidere din culpă.

Tragedia de la Tohani a atras atenția publicului asupra importanței securității și a necesității unor măsuri adecvate pentru prevenirea unor astfel de evenimente devastatoare în viitor. Bilanțul victimelor a ajuns la șapte persoane, însă există probabilitatea să se găsească și o a opta victimă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: