Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul sfâșietor de la căpătâiul Mioarei Roman. Ce i-au transmis fiicele îndurerate care nu se dezlipesc de sicriu

Mesajul sfâșietor de la căpătâiul Mioarei Roman. Ce i-au transmis fiicele îndurerate care nu se dezlipesc de sicriu

Cum arată Mioara Roman la 82 de ani.

Fiicele și nepoatele Mioarei Roman nu au plecat o secundă de la căpătâiul ei. Familia este profund îndurerată și mesajul din biserică a emoționat pe toată lumea. Ce i-au transmis acestea.

Lacrimi la sicriul Mioarei Roman

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, în ziua de duminică, 25 februarie, la ora 14. Ceremonia funerară propriu-zisă va avea loc a doua zi, luni, 26 februarie, la cimitirul Reînvierea, din București. Cei ce au iubit-o și apreciat-o pe Mioara Roman și-au făcut prezența încă de la ora 14 la capelă. Fiicele și nepoatele sunt nedeslipite de sicriul Mioarei.

Acestea i-au adus drept omagiu o coroană imensă de trandafiri albi și un mesaj ce a emoționat pe toată lumea. „Drum lin în lumină și odihnă veșnică, mamă! Îți mulțumim pentru tot ce am învățat de la tine și pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat! Te iubim! Fetele tale: Oana, Catinca, Isabela, Calina.„, a fost mesajul scris de fiicele și nepoatele Mioarei Roman.

O postură surprinzătoare care a generat speculații

Ceremonia de adio pentru Mioara Roman a adus în prim-plan o ipostază neașteptată, care a stârnit diverse interpretări și reacții. Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost adus la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou pentru ultima slujbă înainte de înmormântare. Sicriul alb, simbol al trecerii către eternitate, a fost adus cu solemnitate la biserica respectivă, înconjurat de membrii familiei și de prieteni apropiați. Printre aceștia, figura centrală a fost Petre Roman, protagonistul unei povești de viață ce a marcat multe destine.

Petre Roman a adus un buchet de flori drept omagiu pentru fosta sa soție, într-o manifestare a respectului și recunoștinței pentru momentele petrecute împreună. Cu toate acestea, un aspect neașteptat a captat atenția observatorilor atunci când acesta a părăsit capela. Surprins de paparazzi, Petre Roman a fost văzut zâmbind, un gest care a generat controverse în contextul solemn al ceremoniei de înmormântare. Într-un moment plin de durere și tristețe, mulți nu au putut găsi o explicație pentru această reacție neașteptată.

Zâmbetul lui Petre Roman în fața camerelor de luat vederi a alimentat speculațiile și a generat discuții aprinse în mediul public, iar interpretările diferite ale gestului său au adăugat o notă de ambiguitate și întrebări fără răspuns în peisajul ceremoniei funerare a Mioarei Roman.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: