Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul sfâșietor postat de prietena din copilărie a Natașei Raab, la puțin timp după moartea sa. Ce a scris femeia

Mesajul sfâșietor postat de prietena din copilărie a Natașei Raab, la puțin timp după moartea sa. Ce a scris femeia

GALERIE FOTO (2) Mesaj prietenă Natașa Raab

Vestea tragică a morții Natașei Raab i-a îngenunchiat pe toți cei care au cunoscut-o sau au admirat-o. Fanii acesteia sunt în șoc, în timp ce oamenii care au avut ocazia de a lucra alături de ea au început să posteze tot felul de mesaje pe rețelele de socializare.

Teatrul românesc a suferit astăzi o altă pierdere uriașă, după ce Natașa Raab s-a stins din viață la numai 70 de ani din cauza unei boli fără tratament. Aceasta a fost diagnosticată în 2020 cu Parkinson, iar de atunci viața sa s-a schimbat radical.

Ce mesaj a postat prietena din copilărie a Natașei Raab, după moartea acesteia

Printre primele persoane care au vorbit despre teribilul eveniment care a avut loc se numără prietena din tinerețe a actriței, Andreea Camelia. Aceasta a rămas fără cuvinte în momentul în care a aflat că cea pe care a iubit-o ca pe o soră s-a ridicat acum la Ceruri, unde este alături de soțul său.

„Sunt tristă pentru că atunci când îți pierzi o prietena, pierzi o parte din adolescență și tinerețe. De când am aflat ca mentorul meu în modă, Natașa Raab, a plecat pe un drum fără întoarcere, în minte mi s-au derulat toate momentele frumoase petrecute împreună într-o lume sclipitoare! Odihnește-te în pace Natașa! Acum ești alături de iubitul tău, Val!”, a scris pe Facebook prietena din copilărie a actriței.

Colegii de breaslă sunt distruși de veste

Toți cei care au avut ocazia să lucreze alături de Natașa Raab au numai cuvinte de laudă la adresa acesteia. Printre ei se numără și regizorul teatrului din Botoșani care recunoaște că marea actriță nu era tocmai cea mai „comodă” persoană, dar mereu reușea să lucreze impecabil alături de aceasta. Ba mai mult decât atât, Andrei Măjei susține că i-a devenit prieten și confident în momentul în care problemele personale păreau că nu se mai termină.

„Natașa Raab, nu reușesc să îmi aduc aminte ultima noastră întâlnire. Am tot încercat. Ne-am auzit ultima oară telefonic imediat după succesiunea de tragedii care vi se întâmplaseră, moartea soțului, a fratelui, a mamei. Apoi modul în care ați fost eliminată din trupa teatrului pe care l-ați adorat. Apoi boala instalată atât de rapid. Un destin tragic.

Nu am să mint, Natașa Raab nu era o actriță comodă. Deloc. Nici nu ar fi avut de ce să fie, era cu totul dedicată meseriei alese. Știa clar cine este și cine poate deveni, cu fiecare rol. Căuta centrul imaginii, lucru de care sunt atrași doar marii actori, doar ei/ele putând suporta intensitatea luminii de acolo. O actriță excelentă atât pe teatru, cât și pe film. O profesionistă desăvârșită. O zeiță în cariera căreia i s-a pus punct, acolo unde se putea pune virgulă.

Când am venit să fac castingul pentru Exploziv, am întrebat de dumneavoastră. Mi s-a șoptit din mai multe surse să nu vă iau. ”Prea dificilă”. De ce? Ia să ne vedem noi la o cafea. Și acolo a început una dintre experiențele mele teatrale formatoare. Vă voi fi mereu recunoscător. Chiar și pentru năbădăi. M-au scos de pe ax, m-au făcut să reacționez și să caut soluții. Sunteți una dintre actrițele pe care mi le amintesc cel mai des. Dumnezeu să vă odihnească! Drum lin, mereu în lumina reflectoarelor! Mereu cu pace! Și liniște! Eu vă voi duce poveștile, atât cât pot, mai departe”, a scris Andrei Măjei, regizorul Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani, pe contul său de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: