Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul surprinzător al lui Dani Oțil pentru David Popovici: „ Te vom peria doua săptămâni. Apoi, daca ratezi o finala sau te accidentezi, te vom tăvăli”

Mesajul surprinzător al lui Dani Oțil pentru David Popovici: „ Te vom peria doua săptămâni. Apoi, daca ratezi o finala sau te accidentezi, te vom tăvăli”

Pezentatorul Dani Oțil i-a transmis un mesaj public lui David Popovici pe rețelele de socializare după ce tânărul în vârstă de doar 17 ani a câștigat pentru a doua oară titlul de Campion Olimpic Mondial la proba de 100 de m la înot.

Dani Oțil: „Nu semeni cu fotbaliştii majori cu care umplem grupajele de ştiri”

David Popovici, dublu Campion Olimpic Mondial la înot și singurul din România, la doar 17 ani, a făcut mare vâlvă pe internet după ce a câștigat proba de 200 de m în urmă trei zile, atunci când le-a bătut obrazul televiziunilor care nu au mediatizat și nici nu au difuzat concursul.

„Revoluția nu va fi televizată”, a scris David Popovici pe Instagram:

Totuși proba de ieri a fost difuzată de către TVR1, iar toată țara a stat cu sufletul la gură pentru îndrăgitul sportiv!

Prezentatorul Dani Oțil a simțit nevoia să-I trimită tânărului un mesaj în mod public, pe contul său personal de socializare, Instagram. Urmăritorii săi nu au întârziat în secțiunea de comentarii!

„Scuze, David Popovici!

In numele meu, al colegilor de media care si-au adus aminte abia acum ca avem si sportul intitulat înot in România.

Te vom peria doua săptămâni. Apoi, daca ratezi o finala sau te accidentezi, te vom tăvăli. Dar tu eşti băiat deştept. Te-am auzit la primul live de la Neatza acu un an. Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani. Nu semeni cu fotbaliştii majori cu care umplem grupajele de ştiri.

Ne cerem scuze pentru felul in care arată bazinele din România,”, a scris prezentatorul în mesajul pentru David Popovici.

Dani Oțil: „Tu ești superman. Nu pentru că ai bătut recorduri. Pentru că ai bătut sistemul”

Acesta l-a încurajat pe sportiv să nu-și bată capul cu presa și l-a felicitat că a bătut „sistemul”:

„ Tu sa nu ne bagi in seamă,

Semnează cu sponsori, câştiga bani, apari in reclame. Nu ne datorezi nimic.

Ne poți ajuta într-un singur fel. Între copiii noştri mai sunt câțiva ca tine, dar pe care îi vom îneca de mici. Tu ești superman. Nu pentru că ai bătut recorduri. Pentru că ai bătut sistemul.

Noi suntem 20 de milioane.

Lucrăm de 30 de ani la un sistem care sa te încurce. Sa te bată.

Ne-ai bătut.

Scuze, David Popovici!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: