Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul transmis de soția lui CRBL în timpul finalei Asia Express. Elena a fost asaltată de întrebări

Mesajul transmis de soția lui CRBL în timpul finalei Asia Express. Elena a fost asaltată de întrebări

GALERIE FOTO (4)

Soția lui CRBL a transmis un mesaj în timpul finalei emisiunii “Asia Express”, sezonul 2. Elena Andreianu a fost asaltată de întrebări din partea apropiaților, dar și a fanilor, mai ales că rândurile scrise au fost însoțite de o poză de colecție.

Finala show-ului “Asia Express” 2019 a început să ruleze la TV începând cu ora 20:00 la Antena 1. La mai bine de o oră de la difuzarea ediției incendiare din această seară, soția lui CRBL a făcut publică o poză în care a mărturisit cum își petrece familia ei această noapte. În imagine apar Elena Andreianu, CRBL, Adrian Robert Grigoriță, Ruby și Oase, iar mesajul pus de partenera de viață a cântărețului este: “Noi ne uităm la @asiaexpressromania! Voi?”, scrie cancan.roMagazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. CLICK AICI sa vezi ofertele lunii aprilie

“Sunteti curioși cine câștigă????”, “Superbi!!!????”, “Hmmm… cine dă berea în seara asta??”, “❤️??«Sufletul la gură», cum se zice, câștigând Cerebel și Oase!”, “Oase, tot singurel?! ?? Sper că ați câștigat băieți!” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Oficial, încă nu se știe cine sunt cei doi câștigători ai show-ului “Asia Express – Drumul Elefantului”, însă, la finalul ediției din această seară se va afla numele lor. Rămâneți pe CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, ca să fiți primii care veți afla această informație.

După mai bine de 5.000 de kilometri parcurși pe jos, făcând autostopul, dormind în condiții dure, fără niciun ban și puși în situații limită, Ruby și partenerul ei de viață, CRBL și Oase sunt cele două echipe care s-au calificat în finala de la “Asia Express” 2019, după ce în penultima ediție a emisiunii, Cocuța și Bogdan Boantă au părăsit cursa pentru premiul de 30.000 de euro.

Vezi aici câți bani au încasat CRBL si Oase

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini