Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mesajul unei tinere pentru băieții care au refuzat-o de-a lungul timpului, din cauza kilogramelor în plus pe care le are: ”Mi-au spus că sunt prea mare și că nu vor să meargă la întâlniri cu mine”

Mesajul unei tinere pentru băieții care au refuzat-o de-a lungul timpului, din cauza kilogramelor în plus pe care le are: ”Mi-au spus că sunt prea mare și că nu vor să meargă la întâlniri cu mine”

Rebekah a strâns mii de urmăritori datorită videoclipurilor sale postate pe TikTok. Tânăra are foarte multă încredere în trupul ei și obișnuiește să încarce videoclipuri cu ea, mai ales atunci când este criticată pe internet.

Ce mesaj le-a transmis băieților, care au refuzat-o de-a lungul timpului

Pe contul ei de Tiktok, @everydayrebekah a scris: „Băieților nu le plăcea de mine din cauza greutății…”. Apoi, aceasta a făcut o tranziție la un look plin de farmec și a adăugat în poveste: „Oricum sunt aici doar pentru bărbați”. Ea a adăugat într-un alt clip: „Toți cei care îngrășă îmi fac rușine… Sunt fericit și îndrăgostit de corpul meu”. Mulți oameni s-au grăbit să laude videoclipul și încrederea ei. Unul a spus: „Noi, cei cu greutate mai mare, suntem atât de puternici”. Un alt internaut a adăugat: „Jeeeez! Ești superbă!”. Aceasta a primit multe comentarii de laudă și de apreciere din partea oamenilor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Ce i-au transmis internauții

 Rebekah a împărtășit mai multe dintre poveștile ei de la întâlniri și a spus că a găsit un tip care-i iubește dimensiunea. „Această întâlnire cu Tinder nu va dura pentru că mă va urî pentru că sunt grasă. 2.480 de zile mai târziu.” Rebekah a arătat apoi că relația ei de iubire merge foarte bine și sunt împreună de ani de zile. „Vă mulțumesc pentru toate comentariile voastre amabile!!! Aproape 7 ani împreună!”. Tânăra nu a renunțat la a-și căuta sufletul pereche și se pare că i-a și reușit. Aceasta a găsit pe cineva potrivit pentru ea, care să o aprecieze pentru tot ce este ea, fără să încerce să o schimbe. Rebekah este foarte fericită alături de partenerul ei de viață. Chiar dacă a avut parte de multe experiențe neplăcute în dragoste, acum se pare că tânăra este mai bine ca niciodată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro