Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mesajul unui fermier din Tulcea care a devenit viral imediat. Cum a ales să își vândă puii de casă: ”Puicuța pițipoancă”

Mesajul unui fermier din Tulcea care a devenit viral imediat. Cum a ales să își vândă puii de casă: ”Puicuța pițipoancă”

GALERIE FOTO (2)

Un fermier din Tulcea a luat o decizie de-a dreptul uimitoare în momentul în care a ales să își vândă produsele proprii, iar promovarea lui pare că a dat roade într-un fel sau altul. Clienții lui au rămas uimiți când au văzut la ce metodă a apelat acesta, iar imaginea a devenit imediat virală.

Poate părea greu de crezut, însă micile ferme din România au mari probleme în ceea ce privește promovarea și numărul de clienți, tocmai de aceea un producător local din Tulcea a luat decizia de a crea ceva unic. Astfel, acesta a optat pentru o etichetă unică, ceea ce i-a garantat popularitatea imediată.

Mesajul uluitor pe care l-a pus pe eticheta produsului

Un producător din satul Mineri, județul Tulcea a creat cea mai amuzantă etichetă pentru produsul său de pui. Este vorba despre o carcasă de pui pe care majoritatea gospodinelor o folosesc la ciorbă. Cel care stă în spatele acestui produs a optat pentru o prezentare de-a dreptul nemaivăzută care a devenit virală imediat pe internet.

„Puicuța pițipoancă cu codița ridicată și cu pieptul cam bombat, / Piți vine de la shopping cu un look ușor schimbat./ Cardu l-a tocat într-una de-a ajuns bietul cocoș/ Și cu creasta ofilită și cu ouăle pe jos.

Carcasă de puicuță – crescută în aer liber, fără chimicale și antibiotice”, se arată pe eticheta produsului.

Pe eticheta produsului de pui se poate vedea clar și data de expirare, care a fost depășită. Acest aspect a generat o mulțime de controverse printre cei care au văzut imaginea postată de un tânăr pe Facebook.

Cum au reacționat internauții

Cel mai probabil oamenii care au văzut imaginea au făcut tot posibilul pentru a achiziționa produsul din curiozitate, cel puțin. Vânzările producătorului ar putea crește considerabil, dacă ne gândim că foarte mulți și-au arătat interesul pentru „puicuța pițipoancă”.

„Vezi că este puțin cam expirată puicuța ta… cam de pe data de 12”, „În sfârșit e pusă unde trebuie”, „În ce magazine se găsește?”, „E bagaboantă, are mulți morcovi în ea”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care utilizatorii de Facebook le-au postat în dreptul imaginii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: