Redactia.ro
Home » Sport » Messi: „Real Madrid nu a fost cea mai bună echipă din această Ligă a Campionilor și totuși a învins pe toată lumea”

Messi: „Real Madrid nu a fost cea mai bună echipă din această Ligă a Campionilor și totuși a învins pe toată lumea”

Într-un interviu acordat „TyC sports”, Lionel Messi, starul lui PSG și al Argentinei, a vorbit despre ce crede despre cel de-al 14-lea titlu al lui Real Madrid în Liga Campionilor, despre mentalitatea necesară la un campion, dar și despre cum a fost să piardă în fața oamenilor lui Carlo Ancelotti în turul 16-imilor de finală.

Messi: „Cea mai bună echipă nu câștigă întotdeauna”

Messi susține că cea mai bună echipă nu câștigă întotdeauna. Acesta a mai spus că deși Real Madrid nu este neapărat cea mai bună echipă, chiar nu dorește să-i diminueze din valoare, cu atât mai puțin pentru că „este campioana Ligii Campionilor și este mereu acolo, nu a fost cea mai bună echipă din această Ligă a Campionilor și, totuși, a învins pe toată lumea”.

Messi a vorbit despre înfrângerea de pe Santiago Bernabeu

Messi a vorbit pe larg și despre importanța avantajului psihologic al lui Real Madrid și despre cum a fost să piardă pe Santiago Bernabeu.

„Chestia cu Real Madrid ne-a omorât”, a spus Messi despre acea înfrângere. „Pentru mine, pentru întregul vestiar în general, pentru tot Parisul, pentru că am avut o iluzie barbară în acea competiție și, din cauza modului în care a decurs acel meci, rezultatul a fost o lovitură.”

„Știu ce este Real Madrid, am trăit-o timp de mulți ani, toată viața mea, de aproape. Și știam că se poate întâmpla asta, pentru că din senin marchează un gol și automat se schimbă meciul…. Dacă se întâmplă o mutare ciudată sau un gol, se schimbă din nou și știam deja că se poate întâmpla și ni s-a întâmplat și nouă și tuturor echipelor cu care au jucat și nu este prima dată când se întâmplă.”

„Am vrut să câștig din nou și m-a enervat faptul că nu am reușit. De asemenea, mă face să văd că nu întotdeauna cea mai bună echipă câștigă Liga Campionilor, că Liga Campionilor este despre situații. Există momente specifice, momente psihologice care acaparează o echipă, în care cea mai mică greșeală te lasă pe dinafară și cel care este cel mai pregătit pentru acele situații ajunge să câștige sau să ajungă în finală.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: