Redactia.ro
Home » Știri » Meteo 8-15 noiembrie. Temperaturile scad simțitor în zilele ce vor urma

Meteo 8-15 noiembrie. Temperaturile scad simțitor în zilele ce vor urma

După câteva zile de căldură, România se confruntă din nou cu ploi și temperaturi scăzute. Meteorologii au oferit prognoza pentru zilele ce vor urma, iar veștile nu sunt deloc bune. Pe lângă temperaturile care sunt în scădere, se anunță ploi și ninsori în mare parte a săptămânii 8-15 noiembrie.

Nu putem spune deloc că toamna aceasta a fost una blândă, mai ales că ploile și temperaturile scăzute au pus stăpânire încă de la început pe teritorul țării noastre. Dacă la începutul lunii noimbrie am avut parte de câteva zile însorite, situația este foarte diferită în această săptămână.

Meteorologii ne-au sfătuit să ne pregătim serios pentru sezonul rece, căci se anunță ploi și chiar ninsori în toată România. Temperaturile sunt în scădere, iar termometrele vor indica și -3 grade Celsius. Acest lucru se aplică în special în zonele montane, unde iarna își face ușor simțită prezența.

Pentru restul tării, temperaturile se încadrează între 6 și 13 grade, cu cer noros și ploi în aproape toată țara. Vântul va sufla slab şi moderat în toată România, excepție fiind zona de S-E a țării, unde vor exista rafale mai puternice. Situația meteorologică actuală din țara noastră se datorează unei mase de aer rece, care traversează în acest interval teritoriul țării noastre.

Pe litoral vremea va fi destul de bună, iar românii se vor bucura chiar și de câteva raze de soare mult așteptate. Tot aici întâlnim și maximul de temperatură, și anume 15 grade Celsius.

„O masă de aer mai rece va face ca temperaturile să scadă pe parcursul săptămânii viitoare. Răcirea mai accentuată va fi începând cu ziua de marți, 9 noiembrie mai ales în nord-vest, centru, nord-est. Ploile vor prezente în regiunile din vestul, centrul și nordul țării, iar la munte vor predomina ninsorile”, a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: