Redactia.ro
Home » Știri » Metroul va circula cu 5 km/h între Piaţa Romană și Piața Victoriei. Cum explică Metrorex

Metroul va circula cu 5 km/h între Piaţa Romană și Piața Victoriei. Cum explică Metrorex

Metrourile vor circula cu o viteză de 5 kilometri/oră între Piața Romană și Piața Victoriei 1. Restricția de viteză vor ține până la data de 3 septembrie. Iată cum explică Metrorex!

Lucrări la Magistrala 2 de metrou

Metrorex explică faptul că se fac lucrări pe Magistrala 2 de metrou și astfel metrourile vor circula cu o viteză de 5 kilometri/oră între Piața Romană și Piața Victoriei 1:

„Pe Magistrala 2 de metrou, între Piața Romană și Piața Victoriei 1, pe o distanța de aproximativ 230 m a fost introdusă restricția de viteză  de 5 km/ h, ca urmare a efectuării de lucrări la calea de rulare.

Restricția de viteză este valabilă până pe data 3.09.2022

La metrou, lucrările de infrastructură se realizează în fiecare noapte, când trenurile sunt retrase din circulație. Mulțumim pentru înțelegere!”, transmite Metrorex.

Metrorex, acuzată că nu-și plătește facturile către furnizori

În luna iunie a acestui an, compania franceză Alstom se gândea serios să suspende serviciile de mentenanță dacă Metrorex nu achita facturile restante din ultimul an, în valoare de 160 de milioane de lei, adică 33 de milioane de euro.

Preşedintele Alstom Europa, Gian Luca Erbacci, a declarat că Metrorex le datorea peste 33 de milioane euro, echivalentul a 160 de milioane lei, sumă aferentă unui an de neplată.

Acesta susținea că Alstom lua în considerare suspendarea progresivă a serviciilor de mentenanţă a flotei de metrou din luna iulie:

„Metrorex ne datorează peste 33 de milioane euro. Această sumă corespunde unui an de plăţi restante. Între timp, am suportat toate costurile: ne-am plătit furnizorii la zi, am plătit salariile angajaţilor la zi.

Din suma totală datorată, de peste 160 de milioane lei, echivalentul a 33 milioane euro, peste 140 de milioane lei provin din contractul anterior, pentru servicii prestate în cursul anului 2021, iar 20 de milioane lei pentru facturi restante în contractul început la 1 ianuarie 2022. Câte companii îşi permit să continue să lucreze fără să fie plătite timp de 1 an?”, a declarat pentru News.ro, Gian Luca Erbacci, relata Fanatik.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: