Redactia.ro
Home » Știri » Michaela Prosan a devenit mamă. Actrița din „Fructul Oprit” a publicat primele imagini cu bebelușul său

Michaela Prosan a devenit mamă. Actrița din „Fructul Oprit” a publicat primele imagini cu bebelușul său

Michaela Prosan a devenit cunoscută în țara noastră datorită interpretărilor sale din seriale precum „Fructul Oprit” sau „Sacrificiul”. Deși se bucură de foarte mult succes pe plan profesional, actrița a ales să fie foarte modestă atunci când a venit vorba de viața sa personală. În urmă cu câteva luni a făcut fericitul anunț că este însărcinată, iar acum au apărut primele imagini cu bebelușul său.

Născută în data de 29 februarie 1992, Michaela Prosan se numără printre actrițele care în ultimii ani au reușit să fascineze publicul din România. Este o femeie deosebit de frumoasă și talentată, care a reușit să aducă la viață un personaj controversat: Sonia din „Fructul Oprit” și „Sacrificiul”. Pe lângă cariera de actriță, se poate mândri și cu activitatea sa în calitate de model, reușind de fiecare dată să confere o sensibilitate aparte imaginilor în care a fost surprinsă.

Michaela Prosan a devenit mamă

Rolul din „Fructul Oprit” și „Sacrificiul” a reprezentat pentru Michaela un moment de pomină în viața sa profesională, iar cei mai mulți dintre spectatori au așteptat cu nerăbdare să o vadă din nou în fața camerelor de luat vederi. Totuși, Michaela a ales pentru o perioadă să se retragă din această activitate, iar motivul a fost unul întemeiat.

În toți acești ani a ales să-și păstreze viața privată departe de lumina reflectoarelor, iar fiecare moment important din viața sa a fost împărtășit cu fanii săi fără să dezvăluie prea multe. A ales să anunțe că este însărcinată prin intermediul unei ședințe foto în care și-a arătat corpul, iar acum a recurs la aceeași modalitate după ce a devenit mamă.

Michaela Prosan a născut, iar primele imagini cu bebelușul său au fost publicate în mediul online. Deși modestă în ceea ce privește sexul sau numele copilului, actrița și-a exprimat dragostea prin intermediul imaginilor.

Actrița din „Fructul Oprit” a publicat primele imagini cu bebelușul său

A publicat o poză alb negru, în care își stânge cu putere bebelușul la piept. Bineînțeles, chipul minunii sale nu se poate vedea, deoarece este cu spatele, dar ceea ce iese în evidență este privirea actriței. Cu toate că albastrul ochilor săi nu se poate vedea, iubirea și fericirea pe care o simte în aceste momente deosebite au fost exprimate perfect.

A ales să nu spună prea multe, ci doar a transmis un mesaj scurt care să rezume întocmai ceea ce simte.

Suflet iubit”, a scris simplu Michaela Prosan în dreptul fotografiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Michaela Prosan (@michaela.prosan)

Urmăritorii săi de pe Instagram au fost pur și simplu cuceriți de această nouă ipostază în care a apărut actrița, iar acest lucru s-a reflectat în aprecierile și comentariile pe care le-a primit. Toți și-au dorit să-i transmită felicitări și gândurile lor bune, mai ales că este prima asemenea experiență pentru ea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: