Redactia.ro
Home » Monden » Michaela Prosan, actrița din „Fructul Oprit” este însărcinată! Prima poză cu burtica

Michaela Prosan, actrița din „Fructul Oprit” este însărcinată! Prima poză cu burtica

GALERIE FOTO (2)

Michaela Prosan este una dintre cele mai frumoase actrițe din România. Ea a intrat în atenția publicului o dată cu apariția ca protagonistă în serialul românesc „Fructul oprit”.

Michaela Prosan este însărcinată pentru prima dată și a făcut anunțul printr-o poză pe rețelele de socializare. Frumoasa actriță a postat prima imagine cu burtica de graviduță la care a adăugat o inimioară în descriere. Mometan Michaela nu a făcut publice alte detalii despre sarcină. Michaela Prosan va deveni mamă pentru prima dată, la vârsta de 29 de ani.

sursa foto: instagram

Cu ce se ocupa Mihaela Prosan înainte de a deveni celebră

Michaela Prosan a povestit că muncea foarte mult încă de dinainte să devină cunoscută. Ea a jucat pe marile scene de teatru din țară, dar a participat și al maimulte work-shopuri și scurtmetraje.

Munceam şi atunci, ca și acum, doar că nu la fel de intens. În 2014 mi-am dat licența la UNATC cu spectacolul «Steaua fără nume», pe care l-am jucat timp de doi ani la Teatrul Elisabeta și am fost cu el prin diferite orașe din țară. Pe lângă, mai făceam reclame, scurtmetraje, mergeam la workshop-uri, la masterclass-uri de actorie și la castinguri. Nu îmi doream să lucrez în televiziune, aveam tot felul de preconcepții și am refuzat propuneri în trecut. «Fructul oprit» a apărut în viața mea după o perioadă în care nu mi se legau proiecte, o perioadă plină de nemulțumiri, de uși închise. Am fost obișnuită să muncesc de mică și, când am văzut că telefonul nu mai sună și că lucrez sporadic, m-am gândit să merg într-o altă direcție, să fac altceva.„, a povestit Michaela Prosan mai de mult într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: