Redactia.ro
Home » Știri » Midnight Poker TV Show continuă

Midnight Poker TV Show continuă

GALERIE FOTO (3) Midnight Poker TV Show continuă

 

 

Șase jucători care obțin calificările în satelitul de pe 888poker vor avea șansă să participe în ultima ediție a Midnight Poker TV Show din acest sezon. Satelitul va avea loc vineri, de la ora 20:00, pe 888poker, iar primii șase clasați vor ajunge în următoarea emisiune. Buy-in-ul pentru turneul de calificare este de 5$, iar premiile puse în joc online sunt de 1.000$.

 

Primii șase vor putea evolua în ultima ediție Midnight Poker TV Show și să lupte pentru premiile de 7.700 de dolari puse în joc de organizatori. Conform formatului emisiunii, la fiecare ediție este invitată și o vedetă. Toți cei șapte participanți vor avea un premiu garantat, suma cea mai mare urmând să fie încasată de câștigător, care va primi un cec în valoare de 3.000 de dolari. Ocupantul locului secund va încasa 2.000 de dolari, iar cel de pe locul trei va primi 1.000 de dolari.

 

Și ceilalți participanți vor fi recompensați, după cum urmează:

 

  • Locul 4 – 750 de dolari
  • Locul 5 – 500 de dolari
  • Locul 6 – 250 de dolari
  • Locul 7 – 200 de dolari

 

Potrivit regulamentului, câștigător va fi jucătorul care va obține toate fisele puse în joc. În cazul în care în concurs vor mai fi cel puțin doi jucători după patru ore de joc, atunci învingător va fi desemnat cel care va avea cele mai multe fise în acel moment. Astfel, finalul jocului este tot timpul foarte spectaculos.

 

Filmările pentru Midnight Poker TV Show au loc joia, la Poker Room București, iar ediția este difuzată ulterior în noaptea de joi spre vineri, de la ora 00:30, pe B1TV. Astfel, pasionații de jocuri de poker au posibilitatea să aibă o experiență de neuitat și să se distreze într-un show televizat, alături de alți jucători din online dar și de o vedetă. În trecut, la masa au ajuns atât jucători cu experiență în pokerul online, dar și unii aflați la început de drum, semn că această emisiune este potrivită pentru toată lumea, indiferent de nivelul de experiență.

 

Fanii au ocazia să vadă și vedetele jucând poker

 

Un alt element din cadrul Midnight Poker TV Show este prezentă la fiecare ediție a unei vedete. Este știut faptul că pokerul este o pasiune prezentă în viețile unor celebrități precum Neymar, Cristiano Ronaldo, Gerard Pique, Tobey Maguire ori Matt Damon, iar acest lucru se întâmplă și în cazul vedetelor din țara noastră.

 

 

Actori prezenți în show au recunoscut că obișnuiau să joace poker în pauzele de filmare, iar cântăreții sunt și ei pasionați de poker, astfel că în show au putut fi văzuți Shift, Elena Ionescu, Cream sau Lariss.

 

De asemenea, sportivi precum Giani Kiriță, Cătălin Moroșanu și Mirel Drăgan au și ei o pasiune pentru acest joc. Iar Mirel Drăgan a reușit chiar să câștige o ediție a Midnight Poker TV Show, pentru ca la a doua apariție să aibă din nou o evoluție apreciată.

 

Așadar, Midnight Poker TV Show este un show dedicat tuturor, de la jucători online – indiferent de nivelul experienței, până la celebrități. Și cu doar 5$ utilizatorii 888poker au posibilitatea să intre în cursa pentru premiile puse în joc și să se distreze alături de ceilalți participanți, într-un mediu sută la sută profesionist, la Poker Room București.

 

888poker, desemnat cel mai bun operator de poker în 2022

 

 

Serviciile de calitate și inovațiile aduse de 888poker sunt recunoscute la nivel mondial, iar la finalul lunii octombrie acest operator și-a completat oferta de premii cu titlul de „cel mai bun operator de poker din 2022”, acordat la renumita gală EGR de la Londra.

 

 

Utilizatorii pot accesa platforma 888poker în România atât pe desktop sau laptop, prin intermediul soft-ului dedicat, dar și prin intermediul dispozitivelor mobile. Aplicațiile 888poker rulează excelent atât pe Android cât și pe iOS, iar utilizatorii se pot distra la jocuri și turnee de poker de calitate, într-un mediu sigur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: