Redactia.ro
Home » Știri » Mihaela Galani se voia mireasă! Mesajul dureros apărut pe Internet după moartea fulgerătoare a tinerei de 33 de ani

Mihaela Galani se voia mireasă! Mesajul dureros apărut pe Internet după moartea fulgerătoare a tinerei de 33 de ani

GALERIE FOTO (4)

Moartea Mihaelei Galani, tânăra afaceristă din Constanța care avea doar 33 de ani, a căzut ca un fulger. În urma sa, Mihaela a lăsat râuri de lacrimi, dar și dorința uriașă care nu s-a mai împlinit.

Prietenii și familia Mihaelei Galani sunt încă în stare de șoc și nu-și pot explica cele întâmplate cu tânăra de doar 33 de ani. S-a aflat despre problemele de sănătate din trecut care i-au marcat viața. Însă nu există încă informații despre cauza exactă a decesului.

Mihaela Galani se voia mireasă! Mesajul dureros apărut pe Internet după moartea tinerei

Prietena sa, creatoarea de modă Otilia Brăiloiu a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare cu privire la moartea fetei și a mărturisit că Mihaela Galani voia să fie mireasă.
Prietenii tinerei sunt copleșiți de durere. Apropiații Mihaelei au postat ultimele fotografii cu reprezentanta brandului de încălțăminte, dar și mesaje pline de durere și suspin pe rețelele de socializare.

Cea mai bună prietenă a tinerei de doar 33 de ani a mărturisit că Mihaela Galani își dorea să îmbrace rochia de mireasă, însă îi va respecta ultima dorință și o va înmormânta cu o pelerină de cașmir și cu sandale elegante.

„O îmbrac mireasă, așa cum și-a dorit…. o acopăr într-o pelerină de cașmir, o încalț cu sandale elegante și cu nesfârșită durere îi spun rămas bun ÎNGERUL MEU! Te-a luat Dumnezeu pentru că meriți lumea întreagă! Te iubesc!”, este unul din mesajele pline de durere, postate de prietena Mihaelei Galani.

Mihaela Galani a murit la 33 de ani

Mihaela Galani a murit la 33 de ani. Reprezentanta unui cunoscut brand de încălțăminte din Constanța s-a stins din viață fulgerător. Tânăra a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla la spital. Medicii au resuscitat-o minute bune, însă șansele au fost în zadar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: