Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu, apariție excepțională în costum de baie. Vedeta a împlinit 53 de ani

Mihaela Rădulescu, apariție excepțională în costum de baie. Vedeta a împlinit 53 de ani

Mihaela Rădulescu este o prezență demnă de invidiat. Aceasta a împlinit, în urmă cu câteva zile, frumoasa vârstă de 53 de ani! Vedeta s-a postat pe rețelele sociale în costum de baie, iar reacțiile pozitive nu au întârziat să apară!

Cum arată Mihaela Rădulescu în costum de baie la 53 de ani

Mihaela Rădulescu este în continuare o prezență excepțională, iar fotografiile postate de către vedetă, cu ocazia zilei de naștere ne confirmă faptul că are un corp extrem de armonios și senzual.. Vedeta a pozat în costum de baie la 53 de ani, iar imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase.Aceasta nu are pic de celulită sau kilograme în plus.

Celebra prezentatoare TV a afișat un trup perfect sculptat, iar printre cele mai celebre vedete care i-au urat o zi superbă cu ocazia zilei de naștere, au fost Adelina Pestrițu, Lili Sandu, Carmen Brumă, Corina Caragea și alte vedete autohtone.

„La mulți ani fericiți și sănătoși!!! 💐

La multi ani buni si frumosi ca tine iubita mea minunata

La multi ani!🔥

La multi ani frumosi ❤️

La multi ani fericiti si impliniti, Mihaela!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care urmăritorii Mihaelei Rădulescu le-au scris pe rețelele sociale, potrivit playtech.ro.

Ce spune Mihaela despre traiul în Monaco

Mihaela Rădulescu locuiește în Monaco, alături de Felix Baumgartner, iubitul ei. În tot acest timp, fiul său, Ayan e în America, la un liceu renumit.

„E mult mai bun mediul acolo, ca să zic așa, pentru o disciplină de viață. Poate și pentru că am mai puține lucruri de muncit. În România e mai greu cu filmările, cu proiecte, cu emisiuni. Aici nu am timp să mănânc la ore regulate. Acolo am timp de lucrurile astea și am avut timp în toți anii ăștia acolo pentru că te organizezi cumva și după programul copilului care are școală pe anumite ore, care mănâncă la anumite ore. Cred că toate mamele își schimbă programul după ceasul copilului. Acolo trăiesc ceva mai disciplinat la capitolul ăsta, dar la fel de activ. Eu trăiesc dintr-un loc în altul, asta și pentru că circul mult pe Planetă, Felix merge în multe locuri, merg cu el când nu am altceva de făcut.E o viață foarte activă, foarte diferită de o viață normală și casnică. Nu mă plâng niciodată, nu îmi e greu, nu sunt aia care să zic că nu mai pot. Mai pot valize toată viața, îmi place genul acesta de viață”, a spus vedeta într-un interviu acordat celor de la Libertatea.

Unde stă vedetea când vine în România

Mihaela Rădulescu afirmă că vine în țară doar în interes de proiecte TV și stă perioade scurte de timp. Subliniază și faptul că sufletul îi este constant legat de țara unde s-a născut, dar are o altă viață departe de plaiurile mioritice.

„Mult mai multe zile stau la Monaco decât în România. Aici pare, deși nu sunt. Aici vin doar când avem vreun eveniment sau vreo filmare, în rest nu stau aici. Dar de câte ori vin fac atât de multe poze, atât de multe interviuri, încât pare apoi că stau foarte mult. Viața în România, când vin, e realmente agitată. Vin doar pe un proiect, pe o filmare, muncesc și atât. Stau la hotel. Am plecat de 15 ani. M-am obișnuit cu bagaje, cu astea”, a mai spus Mihaela Rădulescu pentru aceeași sursă. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: