Redactia.ro
Home » Homepage » Mihaela Rădulescu dă de pământ cu concurenții din Ferma. Orășeni Vs Săteni. „Aici nu sunteți într-o vacanță plătită de PRO TV”

Mihaela Rădulescu dă de pământ cu concurenții din Ferma. Orășeni Vs Săteni. „Aici nu sunteți într-o vacanță plătită de PRO TV”

Fermierii sunt revoltați pe producătorii show-ului Ferma. Orășeni Vs Săteni: „Nu mai este fun. Nu mai funcționăm cum trebuie”

Un experiment social, asta se întâmplă de mai bine de 3 săptămâni în cadrul show-ului Ferma. Orășeni vs Săteni, de la PRO TV! Revoltați că producătorii show-ului au exagerat privind „regulile jocului”, mai mulți concurenți s-au revoltat împotriva Mihaelei Rădulescu!

Anna Lesko, semne că va claca!

Frumoasa artistă a fost prima care a deschis subiectul controversat, afirmând: „Sunt sigură că majoritatea de aici, dintre noi, nu mai funcționăm cum trebuie. Nici măcar nu mai am zâmbet pe față și nu mai pot râde la glumele lu’ asta (referire la George Pistereanu).

George Pistereanu a adăugat: „Nu mai e fun, chiar nu mai este”

Ajunși la episodul 17 din Ferma. Orășeni Vs Săteni, producătorii emisiunii sustin că este vorba de o bătălie „care pe care”, condițiile sunt grele, mâncare putina, însă asta este farmecul acestui show!

Reacție dură din partea Mihaelei Rădulescu, împotriva concurenților!

Acuzată că Diva de la Monaco este cea care face „legile” în casă, prezentatoarea Tv a avut un răspuns mai puțin așteptat:

„Va reamintesc, nu v-am chemat într-o vacanță plătită de PRO TV, nu sunteți în tabără de creație literară sau de conținut pentru imaginea carierelelor voastre.

Aici sunteți într-un concurs în care 400 de alte vedete și-ar fi tăiat un deget ca să fie aici, în care ați acceptat condițiile și ați acceptat de la bun început o poveste pe care n-o știți.

Acest concurs este și despre cine rezistă la niște condiții de viață, la niște condiții psihologice grele!” a spus prezentatoarea TV!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: