Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu, despre schimbările care s-au produs în viața ei de când și-a început relația cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu, despre schimbările care s-au produs în viața ei de când și-a început relația cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de mai bine de 8 ani, perioadă în care au reușit să îmbine perfect activitatea lor profesională și viața personală. Amândoi au trecut prin schimbări, iar prezentatoarea de televiziune recunoaște că acestea s-au reflectat și asupra situației sale materiale.

Mihaela Rădulescu, despre schimbările care s-au produs în viața ei de când și-a început relația cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și-a început relația cu Felix Baumgartner în urmă cu 8 ani, iar de-atunci viața ei s-a schimbat într-un mod în care nu se aștepta. Fiind o figură foarte cunoscută în televiziunea română, era obișnuită să aibă tot felul de ținute și să participe la evenimente fastuoase. Viața la Monaco alături de partenerul său a îndemnat-o însă să adopte un stil mult mai sportiv, care pare că i se potrivește de minune,

Având în vedere că multe dintre activitățile prezentatoarei și a lui Felix Baumgartner implică sportul, ea și-a ieșit mult din zona de confort. A încercat tot mai multe lucruri noi, iar partenerul său a fost lângă ea la fiecare pas să o susțină.

Mihaela a mărturisit recent că nu-și amintește ultima oară când a fost la cumpărături, semn că a renunțat să mai investească în piese vestimentare. Preferă să se îmbrace mult mai simplu și cu haine comode, care să permită mișcarea, așadar vizitele în magazine au fost mult mai rare.

Recunoaște însă că primește multe haine, mai ales atunci când este în România. Are parte de multe oferte, așadar nu vede rostul în acest moment să-și mai cumpere și alte haine.

„Recunosc că de vreo 8 ani încoace, de când cu Felix de fapt, viața mea s-a schimbat. În sensul în care – făceam sporturi și înainte, dar de când cu el am mai multe echipamente sportive. Am mai învățat și sporturi noi, am mai fost și cu el în tabere sportive. A trebuit să mă axez foarte mult pe zona asta.

M-am simțit și foarte bine și e un gen care-mi place, cu bocanci și teniși, și n-a mai trebuit să-mi iau haine de gală. Decât pentru puține ocazii. În general, în România, mi-e foarte greu să cumpăr ceva. Pentru că toată lumea vrea să mă îmbrace și atunci trebuie să aleg.

Nu știu să răspund. Nu mai țin minte de când mi-am mai cumpărat ceva așa. Să dau banii pe nu știu ce chestie… când toate ți se oferă”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru ciao.ro.

Prezentatoarea de televiziune a vorbit despre gelozie în relația sa

Având în vedere că Felix Baumgartner este un sportiv cunoscut, este de înțeles că și numărul admiratoarelor sale este pe măsură. Mulți s-ar aștepta ca Mihaela Rădulescu să fie geloasă în acest context, dar adevărul este cu totul altul.

În acest punct al vieții, nu mai vede rostul episoadelor de gelozie. A învățat din greșelile trecutului, iar acum alege să se încreadă în totalitate în bărbatul de lângă ea.

„Cred că am descoperit la un moment dat că gelozia chiar e o prostie. Și că nu e nici pe departe un condiment, cum se credea odată. Cred că pur și simplu e o prostie care strică foarte tare.”, a recunoscut Mihaela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: