Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu i-a schimbat viața lui Dani Oțil? Ce spune prezentatorul TV: „Când am devenit mai celebru, și nu neapărat mulțumită mie…”

Mihaela Rădulescu i-a schimbat viața lui Dani Oțil? Ce spune prezentatorul TV: „Când am devenit mai celebru, și nu neapărat mulțumită mie…”

Cu mulți ani în urmă, Mihaela Rădulescu și Dani Oțil formau unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși au trăit o frumoasă poveste de dragoste, întâmplarea a făcut ca într-un final ei să se despartă. Și cum Dani nu o poate da uitării pe diva, mereu vorbind frumos despre ea, chiar recent prezentatorul a povestit cum viața lui a luat o altă întorsătură după relația cu Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu i-a schimbat viața lui Dani Oțil? Ce spune prezentatorul TV: „Când am devenit mai celebru, și nu neapărat mulțumită mie…”

Deși diferența dintre de vârstă dintre cei doi este destul de mare, asta pare că nu a fost un impediment pentru ei. Ei au avut o poveste de dragoste ce a ținut mai dine de 6 ani. Chiar și acum, la 9 ani de la despărțire, cei doi nu s-au uitat.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au păstrat legătura chiar și după ce relația lor a ajuns la final. Cu toate că iubirea dintre cei doi a dispărut, fiecare refăcându-și viața, Dani Oțil a dezvăluit recent că a avut multe de câștigat în urma relației cu diva de la Monaco.  „Într-o zi, când am devenit mai celebru, și nu neapărat mulțumită mie,

ci că eram într-o relație cu o doamnă mai în vârstă și atunci era wow, și care era mai celebră, evident, pentru că am început să apar mai peste tot, m-a chemat un domn foarte important. Am purtat o discuție despre cum ar trebui să fie un motociclist vechi, să promovez niște motoare.

Am primit un contract de imagine, pentru 1 an de zile. Apoi mi-a zis că, pentru că am multă vizibilitate, dacă nu vreau să îmi dea  o mașină. Au fost cei mai grei pași, am transpirat puțin rece. I-am zis că nu vreau mașina și el mi-a zis „Poftim?’

I-am spus că am o garsonieră în rate, luată în franci elvețieni. Am plătit-o de 3 ori. Eu le zic oamenilor că mă cheamă la audit, nu am bani de impozite. Cum ar fi să mă vadă la semafor? În primă fază, omul a luat-o foarte rău, m-am gândit că nu o să îmi dea nici motocicleta.

Până la urmă, mi-a scris că este o lecție de marketing, deși el voia expunere. Mi-a zis că aveam dreptate și că avea vedete pe lista de așteptare. Apoi mi-a zis să mă duc să iau motocicleta”,  a povestit Dani Oțil în podcastul „Aproximativ discuții”, cu Gojira.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: