Redactia.ro
Home » TV » Mihaela Rădulescu își apără copilul ca o leoaică. Cum a reacționat vedeta după ce Ayan fost criticat

Mihaela Rădulescu își apără copilul ca o leoaică. Cum a reacționat vedeta după ce Ayan fost criticat

Mihaela Rădulescu își apără copilul ori de câte ori are ocazia. Astfel, atunci când cineva a îndrăznit să îl critice pe Ayan, vedeta a răbufnit. Prezentatoarea de la PRO TV a avut o reacție neașteptată pe Internet, după ce o femeie i-a criticat băiatul. 

 

Mihaela Rădulescu își apără copilul ca o leoaică

Mihaela Rădulescu și fiul ei nu mai locuiesc de ani buni în România, ci la Monaco, unde duc o viață liniștită, așa cum își doresc ei. Însă, un schimb dur de replici a avut loc între vedeta la PRO TV și o femeie care o urmărește pe rețelele de socializare. Mihaela Rădulescu a răbufnit atunci când urmăritoarea a îndrăznit să îl critice pe Ayan, fiul ei.

Totul a început în momentul în care Mihaela Rădulescu a postat pe Instagram o fotografie mai veche cu fiul ei, iar printre comentariile frumoase s-a strecurat și unul răutăcios. Mihaela Rădulescu, ca o mamă bună ce este, a sărit să își apere copilul ca o leoaică.

Femeia care i-a trimis mesajul critic vedetei i-a spus că Ayan ar trebui să mai vină prin România. Mai mult, femeia a susținut că băiatula r trebui să fie crescut în spiritul tradițiilor și valorilor românești.

Totuși, aparent, Mihaela Rădulescu nu a acceptat ca cineva să îi spună cum să își crească copilul.

„Aşa crezi tu sau aşa îţi place ţie să gândeşti? Nici n-ar trebui să mă obosesc să-ţi răspund, dar fac un efort. Ţi-am şters primul comentariu, pentru că am alergie la băgători de seamă, mai ales când e vorba de copilul meu. Nu, nu s-a născut în România, e doar pe jumătate român şi nici n-a prea trăit în România, dacă ne gândim că avea mai puţin de 4 ani când am plecat. Vorbeşte româneşte impecabil şi, ce crezi ? Nu prea are pe cine vizita, nu mai am nici urmă de familie în ţara. Bunicii mei au murit, tata a murit, mai e doar mama, care e mai mult cu noi decât acolo.

Îl cresc fix cum cred eu de cuviinţă şi îl ţin cât pot de departe nu de spiritul românesc pe care-l invoci, ci de ţăţismele ieftine pe care le manifeşti fără să cunoşti realitatea. Valabil şi când judecati strâmb orice român plecat, fără să aveţi habar de greul unei vieti luate de la capăt printre străini. Nu ştiu ce cauţi pe pagina mea, dar să nu-mi mai pomeneşti vreodată copilul’, a fost mesajul pe care Mihaela Rădulescu i l-a transmis femeii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: