Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela și Cristi Borcea și-au luat adio definitiv! Fosta soție l-a lăsat pe dinamovist fără echipă și a plecat fără să se uite în urmă

Mihaela și Cristi Borcea și-au luat adio definitiv! Fosta soție l-a lăsat pe dinamovist fără echipă și a plecat fără să se uite în urmă

Cristi Borcea, cunoscutul fost acționar dinamovist, a dat o lovitură dură în acest început de an, înlăturând-o pe Mihaela, prima sa soție, de la conducerea hotelului de pe litoralul românesc. Mihaela, cunoscută pentru „mâna de fier” cu care s-a ocupat cu succes de afacerile lui Borcea pe timpul detenției acestuia, a fost îndepărtată de la conducerea afacerii, iar „perla” din stațiunea Olimp a fost cedată unor alți investitori.

Chiar dacă divorțul dintre cei doi a avut loc acum mai bine de 11 ani, Mihaela Borcea a fost o prezență constantă în afacerile fostului soț. Ea a reușit să gestioneze cu succes o parte semnificativă din business-urile lui Cristi Borcea, în special în perioada în care acesta se afla în detenție. Cu toate acestea, anii au adus schimbări majore în dinamica afacerilor familiei Borcea.

Mihaela Borcea și-a luat adio de la afacerile fostului soț

În ultimii ani, odată cu revenirea lui Borcea în sânul familiei alături de Valentina Pelinel, lucrurile au luat o turnură neașteptată. Cele două ștranduri din capitală, care au fost gestionate de Mihaela în trecut, au fost închiriate. Această schimbare a lăsat-o pe prima soție să se ocupe doar de hotelul de pe litoral, situat în stațiunea Olimp.

Vara trecută, Mihaela Borcea a avut un rol semnificativ în renovarea și modernizarea hotelului, dedicându-și cea mai mare parte a timpului pentru a asigura că totul este „ca la carte” la „Pam Beach”. Cu toate acestea, la începutul anului 2024, Cristi Borcea a luat decizia de a o înlătura de la conducerea hotelului, producând o schimbare majoră în echipa managerială a afacerii de pe litoral.

Chiar dacă mandatul Mihaelei ca administrator unic fusese prelungit în februarie 2023, până în anul 2027, aceasta a fost în cele din urmă îndepărtată de la conducerea afacerii. Valentina Pelinel, actuala soție a lui Borcea, a confirmat  pentru CANCAN.RO că hotelul din stațiunea Olimp a fost cedat unui alt investitor, marcând astfel un punct final în implicarea Mihaelei în această afacere.

„Nu pot da mai multe amănunte, datele contractului sunt confidențiale. Dar da, nimeni din familie nu se va mai ocupa de hotel. A fost închiriat unui alt investitor”, a spus Valentina Pelinel pentru CANCAN.RO.

Mihaela Borcea a venit cu o explicație

Contactată pentru a oferi o perspectivă asupra situației, Mihaela Borcea a confirmat că nu va mai fi responsabilă de gestionarea hotelului de pe litoral. Această decizie reprezintă nu doar o schimbare în afacerile familiei, ci și în relația de lungă durată pe care Mihaela a avut-o cu Cristi Borcea.

Cei doi au avut o căsnicie de 23 de ani și au clădit împreună un adevărat imperiu financiar, dar schimbările din ultimii ani au determinat o reconfigurare semnificativă a responsabilităților și direcției afacerilor familiei Borcea.

„Era momentul să iau o pauză, să mă ocup și de problemele mele de sănătate”, a spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: