Redactia.ro
Home » Știri » Mihai a înlocuit-o pe Iulia Albu, la nouă ani de la divorț! Nu exclude o nuntă

Mihai a înlocuit-o pe Iulia Albu, la nouă ani de la divorț! Nu exclude o nuntă

GALERIE FOTO (2) mihai si iulia albu

Mihai Albu iubește din nou, la nouă ani de la divorțul de Iulia. Creatorul de modă nu-și mai ascunde iubita și se fotografiază în ipostaze tandre alături de femeia care îi face viața mai bună.

Mihai Albu, cucerit de iubita misterioasă

În ciuda faptului că a distribuit mai multe imagini în care apare alături de femeia care l-a fermecat, Mihai Albu nu dorește să ofere detalii suplimentare despre iubita sa. Partenera de viață a lui Mihai Albu nu este persoană publică, iar creatorul de modă intenționează să protejeze viața personală a femeii iubite. Deși rezervat în declarații, Mihai a subliniat că este cât se poate de fericit alături de aceasta.

mihai-albu
Mihai Albu nu exclude să ajungă din nou la altar

Mihai are planuri serioase alături de iubita misterioasă și nu exclude ca, într-o bună zi, să ajungă din nou în fața altarului și să-i dăruiască numele său de familie. Pentru acest lucru, creatorul nu consideră că ar avea nevoie de aprobarea fostei neveste, Iulia Albu.

„Iubesc din nou, este bine, nu este exclus să ajung din nou la altar. Și, da, îi voi da soției numele meu de familie, chiar dacă mai există o domniță Albu, vor fi două. Nu am de ce să îi cer voie Iuliei, numele este al meu. Tata era din zona Alba Iulia, de aceea ne cheamă Albu. La divorțul de Iulia, numele a fost parte din negociere, i l-am lăsat, pentru că și-a construit cariera pe acest nume”, declara Mihai Albu.

Iulia Albu este implicată într-o relație

Și Iulia Albu și-a refăcut viața după divorțul de Mihai Albu. Criticul vestimentar formează un cuplu de ani buni alături de un bărbat pe nume Mihai Alexandru. Iubitul Iuliei s-a făcut remarcat și la televizor pentru că, nu cu mult timp în urmă, a rostit un număr de roast savuros la adresa fostei soții a lui Mihai Albu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini